IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-01-31

Triton Valsteknik AB

Ingenjör / konstruktör

Tjänstebeskrivning:
Som vår ingenjör / konstruktör / ritare kommer du att ha ansvar för uppmätning och ritning av valsar som vi har inne för reparation samt ritning och konstruktion av nya valsar och interna maskinombyggnader.
Du kommer att ansvara för och driva vissa projekt gällande utveckling och ombyggnationer i vår egen verkstad gällande mestadels vår maskinpark och produktionsutrustning men även en del externa projekt åt våra kunder.
Kan även förekomma ombyggnads och tillbyggnadsprojekt gällande fastigheten.
Du kommer att ingå i teknikgruppen och vara en resurs för både sälj och produktion.

Vem trivs här?
Du som har lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt några års erfarenhet från liknande tjänst inom tillverkningsindustrin kommer att ha en god grund att stå på.
Som person är du en teknikintresserad problemlösare med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt har förmåga att planera ditt arbete och din tid. Du har en förmåga att se det enkla i konstruktioner och att prioritera funktion. Gillar du dessutom att umgås med kollegor och kunder, är kommunikativ och samarbetsvillig så har du goda förutsättningar för att söka den här tjänsten.
Du har goda kunskaper inom mätning, ritningsläsning, konstruktion och är en van användare av CAD-verktyget Inventor. Vi ser gärna att du har ett helhetsperspektiv på tillverkningsprocesser och en förmåga att identifiera och ta initiativ till förbättringsåtgärder.

Du är självgående och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet. Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du arbetar tålmodigt och fokuserat vid mer självständiga arbetsuppgifter.

Om företaget
Triton är ett företag inriktat på renovering, service, tillverkning samt beläggning av valsar.

Vi har utvecklat verksamheten till att bli en helt självförsörjande valsverkstad med allt från reparationer till kompletta nytillverkningar. Idag har vi egen mekanisk verkstad, komplett gummering och polyuretananläggning med slipning, dynamisk balansering, emballagesnickeri samt egna transportlösningar. Idag sysselsätter vi 40 st personer har en fin fabrik på ca 4500m2.

För att vara konkurrenskraftiga krävs bra teknisk kunskap samt smidig produktion med korta beslutsvägar, dessa saker tror vi har varit nyckeln till Tritons framgång.

Referenser samt erfarenhet av liknande arbeten är meriterande.
Tillträde omgående
Heltid / dagtid
Fast månadslön
Du rapporterar till VD

Kontakt
Gert Almén
VD / Ägare
Direkt: +46 54 – 771 60 32
Mail: gert@tritonvalsteknik.se
www.tritonvalsteknik.se

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer