IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-04-30

Citec

Ingenjör, el

Är du en engagerad och ansvarstagande person som är trygg med din tekniska kompetens och van att verka i nära relation till kunder? Trivs du med att jobba med människor och leda dem inom ditt teknikområde? Vill du dessutom utveckla dig själv i ett vinnande team? Då har Citec jobbet för dig!

Citec söker en eller flera personer som har erfarenhet av elanläggningar inom industri, stat, kommun och landsting och som kan arbeta självständigt eller i grupp. Som ingenjör hos oss är du en viktig kugge i våra projekt med många kundkontakter och ansvar för leveranser. Dina uppdrag är hela tiden av varierande karaktär, då våra kunder finns inom många olika industrisegment, med tyngdpunkt på energisektor och processindustri.

Vi söker dig som:
• har minst fem års erfarenhet av industriell och allmän elprojektering
• har kunskap om normer och projekteringsverktyg
• har erfarenhet av att jobba i projektform
• är utåtriktad, ansvarstagande och noggrann
• gillar att leda, motivera och utveckla andra
• har ett affärsfokuserat arbetssätt
• behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
• har körkort, kategori B
Meriterande är erfarenhet från arbete ute på byggplatser eller industrier.

Utbildningsnivån är minst BSc inom Engineering eller motsvarande erfarenhet.

Vi erbjuder:
• Intressanta och utmanande uppdrag i nationell och internationell miljö
• Omväxlande uppdrag i ett expanderande team
• Möjlighet till personlig utveckling samt att utmanas mot kvalificerade uppdrag

Mer information

Placeringsort: Karlstad

Sista ansökningsdag: är 30 april.

Ansökan: Görs här…

Kontakta Peter Hallberg +46 70 217 44 80, peter.hallberg@citec.com för mer information

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer