IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-15

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Industrielektriker

Vi söker en industrielektriker med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Våra industrielektriker är idag främst sysselsatta med förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer. Vi vänder oss till dig som har avgångsbetyg från gymnasieskolans elprogram samt flera års yrkespraktik. För att lyckas i din yrkesroll krävs dessutom god förmåga att läsa och förstå teknisk dokumentation. I tjänsten ingår beredskapstjänst. Arbetstiden är normalt sett förlagd till dagtid men övertidsarbete kan förekomma.

Kontaktinformation

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Göran Johansson, el chef, 0583-816 07.
Facklig representant Robert Carlsson 0583-816 00

För att söka tjänsten maila till:

mats.bjarmark@ahlstrom-munksjo.com

Om Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetssuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare och vi välkomnar kvinnliga sökanden.

 

Fler Jobb

flik
17
December

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker IT-specialist för projekt och utveckling

Nordic Paper söker en IT-specialist som ska utgå från huvudkontoret i Bäckhammar.

Läs mer
flik
31
December

Av: m-wangestam

RenFuel söker process-operatör/-tekniker

RenFuel söker en process-operatör/-tekniker som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala.

Läs mer
flik
31
December

Av: robert-rundberget

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Läs mer
flik
2
January

Av: robert-rundberget

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Läs mer