IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-20

BTG

HR Manager sökes till Säffle

Söker du ett självständigt arbete med stora möjligheter att utforma nya arbetsmetoder i lika hög grad som att utveckla befintliga? Då ska du som är utåtriktad, självständig och drivande ta chansen att söka till BTG Instruments AB.

BTG söker nu en ersättare till nuvarande HR Manager med placering i Säffle. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av HR-relaterade arbetsuppgifter såväl som löneadministration. Här kommer du att leda och utveckla arbetet inom båda dessa områden.

Vidare leder du BTGs viktiga arbete inom arbetsmiljö och säkerhet, tillsammans med ledningsgruppen, i vilken du ingår. Årligt lönerevisionsarbete, förhandlingar med ATO, rekryteringar är ytterligare exempel på uppgifter inom ramen för denna roll.

Vi ser att du har adekvat utbildning inom HR och samt en längre tids erfarenhet att arbeta i denna miljö. Din nuvarande eller tidigare bransch är inte avgörande. Din kompetens och erfarenhet är i fokus.

Vi söker Dig som är initiativrik, drivande och strukturerad med en god samarbetsförmåga.
Då vi har hela världen som arbetsfält är det viktigt med goda språkkunskaper och du hanterar därför svenska och engelska i tal och skrift.

OM BTG Instruments AB

BTG är en väletablerad internationell leverantör till pappers- och massaindustrin. Företaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i Sverige, Schweiz, Tyskland och USA samt service- och försäljningsbolag i över 20 länder. Huvudkontoret för affärsområdet Instruments inom BTG, är sedan 1921 etablerat i Säffle och har ca 70 anställda. Här kan du läsa mer om BTG

Ansökan

Sista ansökan: 2015-04-20
Skickas till: peo.larsson@btg.com
För mer information: kontakta Finance Manager Fredrik Nilsson: 070-2047480, fredrik.nilsson@btg.com

 

 

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer