IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-20

BTG

HR Manager sökes till Säffle

Söker du ett självständigt arbete med stora möjligheter att utforma nya arbetsmetoder i lika hög grad som att utveckla befintliga? Då ska du som är utåtriktad, självständig och drivande ta chansen att söka till BTG Instruments AB.

BTG söker nu en ersättare till nuvarande HR Manager med placering i Säffle. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av HR-relaterade arbetsuppgifter såväl som löneadministration. Här kommer du att leda och utveckla arbetet inom båda dessa områden.

Vidare leder du BTGs viktiga arbete inom arbetsmiljö och säkerhet, tillsammans med ledningsgruppen, i vilken du ingår. Årligt lönerevisionsarbete, förhandlingar med ATO, rekryteringar är ytterligare exempel på uppgifter inom ramen för denna roll.

Vi ser att du har adekvat utbildning inom HR och samt en längre tids erfarenhet att arbeta i denna miljö. Din nuvarande eller tidigare bransch är inte avgörande. Din kompetens och erfarenhet är i fokus.

Vi söker Dig som är initiativrik, drivande och strukturerad med en god samarbetsförmåga.
Då vi har hela världen som arbetsfält är det viktigt med goda språkkunskaper och du hanterar därför svenska och engelska i tal och skrift.

OM BTG Instruments AB

BTG är en väletablerad internationell leverantör till pappers- och massaindustrin. Företaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i Sverige, Schweiz, Tyskland och USA samt service- och försäljningsbolag i över 20 länder. Huvudkontoret för affärsområdet Instruments inom BTG, är sedan 1921 etablerat i Säffle och har ca 70 anställda. Här kan du läsa mer om BTG

Ansökan

Sista ansökan: 2015-04-20
Skickas till: peo.larsson@btg.com
För mer information: kontakta Finance Manager Fredrik Nilsson: 070-2047480, fredrik.nilsson@btg.com

 

 

 

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer