IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-04-20

BTG

HR Manager sökes till Säffle

Söker du ett självständigt arbete med stora möjligheter att utforma nya arbetsmetoder i lika hög grad som att utveckla befintliga? Då ska du som är utåtriktad, självständig och drivande ta chansen att söka till BTG Instruments AB.

BTG söker nu en ersättare till nuvarande HR Manager med placering i Säffle. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av HR-relaterade arbetsuppgifter såväl som löneadministration. Här kommer du att leda och utveckla arbetet inom båda dessa områden.

Vidare leder du BTGs viktiga arbete inom arbetsmiljö och säkerhet, tillsammans med ledningsgruppen, i vilken du ingår. Årligt lönerevisionsarbete, förhandlingar med ATO, rekryteringar är ytterligare exempel på uppgifter inom ramen för denna roll.

Vi ser att du har adekvat utbildning inom HR och samt en längre tids erfarenhet att arbeta i denna miljö. Din nuvarande eller tidigare bransch är inte avgörande. Din kompetens och erfarenhet är i fokus.

Vi söker Dig som är initiativrik, drivande och strukturerad med en god samarbetsförmåga.
Då vi har hela världen som arbetsfält är det viktigt med goda språkkunskaper och du hanterar därför svenska och engelska i tal och skrift.

OM BTG Instruments AB

BTG är en väletablerad internationell leverantör till pappers- och massaindustrin. Företaget har utvecklings- och tillverkningsenheter i Sverige, Schweiz, Tyskland och USA samt service- och försäljningsbolag i över 20 länder. Huvudkontoret för affärsområdet Instruments inom BTG, är sedan 1921 etablerat i Säffle och har ca 70 anställda. Här kan du läsa mer om BTG

Ansökan

Sista ansökan: 2015-04-20
Skickas till: peo.larsson@btg.com
För mer information: kontakta Finance Manager Fredrik Nilsson: 070-2047480, fredrik.nilsson@btg.com

 

 

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer