IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-02-08

Valmet

Gruppchef beräkning

Vill du vara med och utveckla en beräkningsgrupp, utveckla dig som ledare och få utrymme för ditt engagemang och driv? Valmet AB i Karlstad söker nu en engagerad ledare till gruppen Structural Analysis. Valmet AB är en leverantör av kompletta pappersmaskiner, utrustning och service till kunder inom pappersindustrin i hela världen. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder eftermarknad och service.

 

JOBBESKRIVNING

Som chef för gruppen Structural Analysis kommer du att ansvara för att leda och utveckla gruppen samt medverka i beräkningsarbete och mätningar. Gruppen ansvarar för att tillhandahålla avancerade beräkningar, i teknikens framkant, för våra kundprojekt. Beräkningar görs inom flera områden som t.ex. mekanik, termodynamik och tryckkärlsanordningar. Vidare ansvarar gruppen för genomförande av mätningar samt mätinsamling. Som gruppchef kommer du att vara en nyckelperson i våra utvecklingsprojekt.

KRAV

Vi söker dig som har civilingenjörs- eller högre teknisk examen med relevant inriktning. Du har arbetat som beräkningsingenjör i några år och har erfarenhet från ledande arbetsuppgifter, som t.ex. projektledning eller som gruppledare. Kunskaper och erfarenheter från mätteknikområdet är meriterande. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i ytterligare språk som t ex finska, spanska, portugisiska, kinesiska etc.
Som person är du driven, engagerad och resultatinriktad. Du har lätt för att ta nya kontakter samt skapa förtroende hos dina medarbetare. Vidare har du lätt för att arbeta med både detaljer och övergripande frågeställningar.

VI ERBJUDER

Tjänsten erbjuder ett mycket stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en internationell bransch.

Läs mer och ansök…

INFO OM TJÄNSTEN

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Mickey Lindevall, Manager Engineering, 0705-31 56 92.
För frågor kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta Jennifer Halling, 010-787 0247

Samtal från media och rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.

Välkommen med din ansökan via vår webbsida www.valmet.com/careers senast den 8 februari.

 

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer
flik
4
December

Av: robert-rundberget

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Läs mer
flik
6
December

Av: m-wangestam

Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara byggmaterial? Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer.

Läs mer