IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-09-11

BillerudKorsnäs Gruvön

FYRA INGENJÖRER TILL NYSTARTADE TECHNOLOGY CENTER FIBER MATERIALS

BillerudKorsnäs nystartade Technology Center Fiber Materials inom avdelningen R&D vid Gruvöns bruk söker nu medarbetare som ska utveckla och driva BillerudKorsnäs framåt. Totalt rör det sig om fyra ingenjörstjänster i form av specialister och utvecklingsingenjörer.

BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Genom utveckling av nya produkter och förpackningslösningar förflyttar vi kontinuerligt gränsen för vad pappersbaserade produkter kan användas till. Som ett led i detta har BillerudKorsnäs skapat teknologicenter inom områdena fibermaterial och funktionella ytor. Inom centren kommer vi att driva materialutveckling i forskningsfrontens framkant tillsammans med ledande aktörer från institut, universitet och leverantörer med målet att skapa nya material som kan byta ut fossilbaserade material mot klimatsmarta alternativ baserad på skogsråvara.

Technology Center Fiber Materials söker nu både specialister och utvecklingsingenjörer till den nystartade avdelningen placerad på Gruvöns bruk. Vill du vara en del av ett R&D-team som sätter innovationsagendan i förarsätet och bidrar till utvecklingen?

 

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer