IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-09-11

BillerudKorsnäs Gruvön

FYRA INGENJÖRER TILL NYSTARTADE TECHNOLOGY CENTER FIBER MATERIALS

BillerudKorsnäs nystartade Technology Center Fiber Materials inom avdelningen R&D vid Gruvöns bruk söker nu medarbetare som ska utveckla och driva BillerudKorsnäs framåt. Totalt rör det sig om fyra ingenjörstjänster i form av specialister och utvecklingsingenjörer.

BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Genom utveckling av nya produkter och förpackningslösningar förflyttar vi kontinuerligt gränsen för vad pappersbaserade produkter kan användas till. Som ett led i detta har BillerudKorsnäs skapat teknologicenter inom områdena fibermaterial och funktionella ytor. Inom centren kommer vi att driva materialutveckling i forskningsfrontens framkant tillsammans med ledande aktörer från institut, universitet och leverantörer med målet att skapa nya material som kan byta ut fossilbaserade material mot klimatsmarta alternativ baserad på skogsråvara.

Technology Center Fiber Materials söker nu både specialister och utvecklingsingenjörer till den nystartade avdelningen placerad på Gruvöns bruk. Vill du vara en del av ett R&D-team som sätter innovationsagendan i förarsätet och bidrar till utvecklingen?

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer