IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-11-15

Montagetjänst Bodin & Co AB

Försäljningsingenjör

Montagetjänst Bodin & Co AB & Tremcel AB söker nu en erfaren försäljningsingenjör till sin verksamhet i Forshaga.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att bygga relationer på olika nivåer hos kunderna, utarbeta kundplaner, hjälpa till med tekniska lösningar, identifiera affärsmöjligheter, offerera och göra avslut. Även visst konstruktionsarbete kan förekomma. Vi är ett företag som främst vänder oss mot service-, underhåll-, ombyggnations- och reservdelsmarknaden inom pappers- och massaindustrin, vilket innebär att resor – främst inom landet – kommer att vara en del av jobbet.

Tjänsten är bred och varierande, och du erbjuds en arbetsplats där det är högt i tak och god laganda.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ingenjörsutbildad eller har en motsvarande form av utbildning och/eller arbetslivserfarenhet med inriktning mot pappers- och massaindustrin. Försäljning är en stor del av tjänsten, varför vi kräver god erfarenhet där. God insikt inom beräkning och dimensionering är ett plus. Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift är även det ett krav, dessutom är kunskaper i tyska meriterande.

Som person ser vi gärna att du är trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad i det du gör, att du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Att kunna samarbeta är en viktig egenskap, samt att ha viljan att ge kunden ”det där lilla extra”.

B-körkort är ett krav.

OM ARBETSGIVAREN

Montagetjänst Bodin & Co AB och Tremcel AB ingår i en familjeägd koncern i tredje generation, som varit i branschen sedan 1950. Tillsammans kan vi erbjuda produkter och tjänster i form av konstruktion, tillverkning, montage, specialanpassningar, maskinflytt, underhåll, samt handel med ny och begagnad maskinutrustning och reservdelar till pappersindustrin.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Intervjuer och kontakt med sökanden sker fortlöpande, så skicka in ditt CV och ditt personliga brev till per.bodin@montagetjanst.se så snart som möjligt, dock senast den 15:e november. Vid frågor, kontakta Per Bodin, 054 – 60 25 09 eller Jonas Olsson, 054 – 60 25 07.

HEMSIDA:

www.montagetjanst.se

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer