IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2015-11-15

Montagetjänst Bodin & Co AB

Försäljningsingenjör

Montagetjänst Bodin & Co AB & Tremcel AB söker nu en erfaren försäljningsingenjör till sin verksamhet i Forshaga.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att bygga relationer på olika nivåer hos kunderna, utarbeta kundplaner, hjälpa till med tekniska lösningar, identifiera affärsmöjligheter, offerera och göra avslut. Även visst konstruktionsarbete kan förekomma. Vi är ett företag som främst vänder oss mot service-, underhåll-, ombyggnations- och reservdelsmarknaden inom pappers- och massaindustrin, vilket innebär att resor – främst inom landet – kommer att vara en del av jobbet.

Tjänsten är bred och varierande, och du erbjuds en arbetsplats där det är högt i tak och god laganda.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ingenjörsutbildad eller har en motsvarande form av utbildning och/eller arbetslivserfarenhet med inriktning mot pappers- och massaindustrin. Försäljning är en stor del av tjänsten, varför vi kräver god erfarenhet där. God insikt inom beräkning och dimensionering är ett plus. Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift är även det ett krav, dessutom är kunskaper i tyska meriterande.

Som person ser vi gärna att du är trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad i det du gör, att du trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. Att kunna samarbeta är en viktig egenskap, samt att ha viljan att ge kunden ”det där lilla extra”.

B-körkort är ett krav.

OM ARBETSGIVAREN

Montagetjänst Bodin & Co AB och Tremcel AB ingår i en familjeägd koncern i tredje generation, som varit i branschen sedan 1950. Tillsammans kan vi erbjuda produkter och tjänster i form av konstruktion, tillverkning, montage, specialanpassningar, maskinflytt, underhåll, samt handel med ny och begagnad maskinutrustning och reservdelar till pappersindustrin.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Intervjuer och kontakt med sökanden sker fortlöpande, så skicka in ditt CV och ditt personliga brev till per.bodin@montagetjanst.se så snart som möjligt, dock senast den 15:e november. Vid frågor, kontakta Per Bodin, 054 – 60 25 09 eller Jonas Olsson, 054 – 60 25 07.

HEMSIDA:

www.montagetjanst.se

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer