IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-01-02

Andritz

Försäljningsingenjör mot fiberlinjen

Till ANDRITZ i Karlstad söker vi nu en försäljningsingenjör mot fiberlinjen. Personen vi letar efter ska arbeta med stort fokus mot försäljning. Är du en ledare eller vill bli, då kan tjänsten utvecklas till en gruppchefstjänst. Sista ansökningsdag är 2 januari men ansökan sker löpande så tjänsten kan komma att fyllas tidigare.

Vi söker dig som är och vill fortsätta vara en framgångsrik säljare genom en kombination av tekniskt kunnande samt skapande av goda och långsiktiga relationer. Ditt kontor finns i Karlstad varför vi önskar att du bor inom rimligt pendlingsavstånd dit. På denna tjänst är resande inom Sverige en naturlig del varför vi önskar att du som person ser det som positivt. Resorna är företrädesvis i Sverige.

Du som ny medarbetare kommer få en mycket viktig roll i ANDRITZ fortsatta framgång inom affärsområdet Pulp & Paper.

Din bakgrund
Personen vi söker har erfarenhet från arbete inom fiberlinjen, kan gärna ha arbetat på bruk, helst inneha flerårig vana från exempelvis kokeriet, blekeriet eller andra områden i fiberlinjen. Gärna akademiskt utbildad men det är inte ett krav. Att ha arbetat som underhållsingenjör/driftledare på pappersbruk är mycket meriterande. Är du inte chef idag har du viljan att bli. Du talar flytande svenska och engelska, har körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Din profil
Personen vi söker besitter såväl teoretiska som praktiska handlag. Du är seriöst intresserad av teknik, är duktig på att bygga, underhålla samt vårda relationer, är förtroendeingivande och målmedveten. Du har en social ådra och positiv integritet.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788.

Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 2 januari 2017.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 150 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Norrköping, Borlänge och Stockholm.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Läs mer och sök tjänsten här!

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer