IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-04

Ircon Drying Systems AB

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Vi söker nu en försäljningsingenjör – Eftermarknad

 till vårt kontor i Karlstad eller vår anläggning i Vänersborg.

Som vår nya försäljningsingenjör med ansvar för Ircons eftermarknad, kommer du att spela en viktig roll för företagets framtida utveckling. Vi erbjuder en spännande nyckelroll i en internationell miljö som ger dig goda möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.

I nära samarbete med VD och övrig säljorganisation ansvarar du i denna roll för att stärka verksamhetens eftermarknad. En viktig del är att förstå och tillmötesgå våra befintliga samt nya kunders behov i den dagliga driften samt kunna bistå med vår kompetens genom deltagande samt försäljning av:

  • Reservdelar
  • Uppgraderingar
  • Tillstånd samt periodiserat underhåll
  • Service och funktionsavtal

Din utbildning är teknisk, gärna från kemi-, mekanik- eller energiområdet. Du har erfarenhet från internationell försäljning med fokus på eftermarknad.

Du är van att arbeta självständigt, strategiskt och har goda projektledningskunskaper. Tidigare har du visat förmåga att lösa tekniska och affärsmässiga problem. Du är kommersiellt intresserad och arbetar med en hög servicegrad till både kunder och kollegor.

I arbetet tycker du om att påverka andra och är skicklig när det gäller att skapa långsiktiga relationer och värdefulla samarbeten.
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77

Vi vill ha din ansökan på www.testhuset.com senast den 4 december.

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer