IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-12-18

Andritz

Försäljningsingenjör

Välkommen till ett världsledande företag som kännetecknas av motiverade, engagerade medarbetare, stor möjlighet att påverka, flexibilitet och omväxling.

Din placering kommer att vara på ANDRITZ kontor i Karlstad eller Borlänge. Försäljningsfokus kommer att vara på service, och underhållsåtaganden samt ombyggnationer och reservdelar med inriktning mot silning.

Ditt huvudansvar är att bygga relationer på olika nivåer hos kunderna, utarbeta kundplaner, hjälpa till med tekniska lösningar, identifiera affärsmöjligheter, offerera och göra avslut. Tjänsten är bred, händelserik och innebär en del resande.

För mer information, är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Christer Johansson på Thalmus på 08-120 88 744.

Ansök via www.thalmus.se föred 18 december 2015 men helst redan idag. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Fler Jobb

flik
17
December

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker IT-specialist för projekt och utveckling

Nordic Paper söker en IT-specialist som ska utgå från huvudkontoret i Bäckhammar.

Läs mer
flik
31
December

Av: m-wangestam

RenFuel söker process-operatör/-tekniker

RenFuel söker en process-operatör/-tekniker som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala.

Läs mer
flik
31
December

Av: robert-rundberget

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Läs mer
flik
2
January

Av: robert-rundberget

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Läs mer