IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Tillgänlig för anställning

Finnes: Senior Marketing Manager med global erfarenhet

Ett av våra medlemsföretag har rekryterat en person vars partner har en spännande CV. Hen letar efter intressanta positioner i vår region och är för närvarande verksam som Senior Marketing Manager med ansvar för global varumärkeslanslering, sälj och key account management av konsumentprodukt inom biotechmarknaden.

Hen har en Master of Science in Chemical Engineering vid Chalmers och diverse utbildningar inom marknadsföring och affärsutveckling i bagaget, samt tio års yrkeserfarenhet med affärskontakter i Kina, Indien, EU och USA.

Om du är intresserad av att veta mer om denna person är du välkommen att kontakta Maria Hollander på 0706-21 11 72.

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer
flik
4
December

Av: robert-rundberget

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Läs mer
flik
6
December

Av: m-wangestam

Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara byggmaterial? Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer.

Läs mer