IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-17

Somas

Exportsäljare

Som exportsäljare hos Somas får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att kontakta kunder, presentera företaget och produkter, sköta kontakt via telefon, mail, möten och kundbesök. Tjänsten innefattar resor. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete i en organisation med korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet inom industriell teknisk försäljning, meriterande är kunskap inom ventil- och/eller reglerteknik
  • Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
  • God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
  • God kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”EXPORTSÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2017-09-17.

Kontaktinformation

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20
Gruppchef Motorapplikationer Tobias Lundberg, tel. 0533-69 17 21
Personalansvarig Linda Magnusson, tel. 0533- 69 17 27

Om Somas

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala säljbolag, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och söker därför en Exportsäljare till vårt motorapplikationsteam.

Fler Jobb

flik
24
September

Av: m-wangestam

Verksamhetsutvecklare

BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker en verksamhetsutvecklare som har en stark drivkraft och förmåga att implementera ledningssystem i vår verksamhet. Kvalitet och Verksamhetsstyrning är avdelningen med fokus på att arbeta med förbättringsarbete, ledningssystem, kundens behov genom ett professionellt och systematiskt arbetssätt samt fokus på den övergripande produktionsstyrningen i fabriken.

Läs mer
flik
30
September

Av: m-wangestam

Miljö- och kvalitetsansvarig

Som miljö- och kvalitetsansvarig leder och driver du företagets miljö- och kvalitetsarbete. Det ligger då på ditt ansvar att se till att företaget lever upp till de interna och externa krav som finns på verksamheten. Du företräder företaget gentemot myndigheter och certifieringsorgan när det gäller miljö och kvalitet. Det åligger också dig att upprätta en plan för hur företaget ska…

Läs mer
flik
30
September

Av: robert-rundberget

Teamledare skiftlag

Är du framtidens ledare? Är du passionerat intresserad av människor och av att jobba i team? Vill du arbeta med just detta på världens mest moderna kartongmaskin? Då har du ett unikt tillfälle just nu!

Läs mer
flik
10
October

Av: robert-rundberget

GRUPPCHEF FÖR EL- & AUTOMATIONSTEKNIK

COWI innehar en mycket stark konkurrensposition på den internationella marknaden för ett brett spektrum av tvärvetenskapliga projekt – stora som små – vill du vara med och dela vår framgång?

Läs mer