IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-09-17

Somas

Exportsäljare

Som exportsäljare hos Somas får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att kontakta kunder, presentera företaget och produkter, sköta kontakt via telefon, mail, möten och kundbesök. Tjänsten innefattar resor. Vi erbjuder dig ett mycket självständigt arbete i en organisation med korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet inom industriell teknisk försäljning, meriterande är kunskap inom ventil- och/eller reglerteknik
  • Minst teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande
  • God samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt och förmågan att hantera flera komplexa frågeställningar parallellt
  • God kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”EXPORTSÄLJARE”. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan om anställning till oss vill vi ändå att du skickar in din ansökan på nytt. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2017-09-17.

Kontaktinformation

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Marknadschef Joakim Johannesson, tel. 0533-69 17 20
Gruppchef Motorapplikationer Tobias Lundberg, tel. 0533-69 17 21
Personalansvarig Linda Magnusson, tel. 0533- 69 17 27

Om Somas

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala säljbolag, samt även genom distributörer. Vårt företag har en platt organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar. Vi är inne i ett spännande expansivt skede och söker därför en Exportsäljare till vårt motorapplikationsteam.

Fler Jobb

flik
17
December

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker IT-specialist för projekt och utveckling

Nordic Paper söker en IT-specialist som ska utgå från huvudkontoret i Bäckhammar.

Läs mer
flik
31
December

Av: m-wangestam

RenFuel söker process-operatör/-tekniker

RenFuel söker en process-operatör/-tekniker som har erfarenhet av praktiskt arbete med processanläggningar i pilot eller kommersiell skala.

Läs mer
flik
31
December

Av: robert-rundberget

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Läs mer
flik
2
January

Av: robert-rundberget

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.

Läs mer