IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

Cowi

Erfarna El- och Instrumentingenjörer

På avdelningen i Karlstad arbetar vi till största delen med processindustri projekt. Vi drygt 50 personer inom Anläggnings- och Process-design, El & Automationsteknik och Byggteknik. Vårt teknikkunnande täcker alla discipliner inom industriprojekt vilket möjliggör att vi kan leverera totalprojekt.Vi ska nu förstärka gruppen inom El och Automationsteknik. Våra uppdrag sträcker sig från specialistuppdrag till stora projekt där vi gör allt från detaljprojektering till utcheckning/uppstart av processanläggningar. Merparten av våra uppdrag är internationella vilket innebär resor. Projektering sker i en miljö av moderna effektiva databasverktyg.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som erfaren inom området kommer du att projektera och ansvara för El alternativt instrumentprojekteringen i våra industriprojekt. Du arbetar i projektform i nära samarbete med andra discipliner, dels i multidisciplinära projekt som projekteras av oss, samt i uppdrag ute hos kund.

ÖNSKAD KOMPETENS

Vi söker dig som har minst 7 års erfarenhet antingen som konsult inom branschen eller från instrumentering/automation inom processindustrin. Du har minst Högskoleutbildning eller liknande utbildningsbakgrund.
Utöver den tekniska kompetensen så värdesätter vi flexibilitet, affärsmässighet, en positiv inställning och en stark vilja att samarbeta med både arbetskamrater och kunder.
Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift både på svenska och på engelska.

I GENGÄLD ERBJUDER VI DIG

Vi erbjuder dig en arbetsplats att trivas på, ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Rekrytering kommer att ske löpande, skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 2015-01-25

Välkommen med din ansökan!

Ansök

 

SNABBA FAKTA

Tjänst: Erfarna El- och Instrumentingenjörer
Placeringsort: Karlstad
Avdelning: El- & Automationsteknik Karlstad
Typ av anställning: Tillsvidare
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2015-01-25

KONTAKTPERSONER

Uno Olsson, Avdelningschef Industri Karlstad, Tel: +46 70 318 35 40
Linn Hansson, HR, Tel: 010-850 2232

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer