IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-09-16

Rottneros Bruk AB

Ekonomichef/Controller

Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB ingår i Rottneroskoncernen som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Rottneroskoncernen som har en omsättning på drygt 1,5 miljarder kronor och ca 250 anställda är en ledande, fristående och flexibel producent av kundanpassad högkvalitativ pappersmassa.

Med nya och innovativa produkter som mottagits mycket väl på marknaden, har Rottneros Bruk beviljats medel för större investeringar i kvalitet och kapacitet. Detta innebär att bruket går in i en offensiv fas som skapar goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling av verksamheten.
Rottneros Bruk omsätter drygt 500 MSEK och sysselsätter ca 95 personer.

Vår nuvarande ekonomiansvarig önskar trappa ner och vi söker därför hans efterträdare till en bred ekonomichefsroll med starka controllinginslag. Rollen innebär övergripande operativt ansvar för brukets ekonomi- och administrativa funktion och har alla de inslag en traditionell ekonomichefsroll innebär. Till din hjälp på avdelningen har du tre medarbetare, men arbetet med bokslutsrapportering och analyser samt projekt- och produktionscontrolling ligger på dig.

På bruket används idag Cognos, Jeeves, Axapta och IFS och vi ser för tillfället över möjligheten att förenkla och effektivisera kommunikationen mellan systemen, ett arbete som du kommer att bli delaktig i. En annan viktig uppgift blir ett aktivt deltagande genom kostnadsbedömningar och kostnadskontroll i de investeringsprojekt som ska genomföras under de kommande åren, vilket också förutsätter ett genuint verksamhetsintresse.

Ekonomichefen rapporterar till VD och företaget förväntar sig att du genom ditt arbete i ledningsgruppen också tar aktiv del i ledning och utveckling av hela bruket.

Vem är du?
Rottneros Bruk söker en engagerad och initiativrik civilekonom med både höjd och skärpa, helst med bakgrund från processindustri eller eventuellt annan producerande verksamhet. Du bör ha en gedigen redovisningsbakgrund och också stort intresse för mer controllerbetonade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete, där vi förväntar oss att du vill lyfta på alla stenarna och där dina analyser och idéer medverkar till att vidareutveckla vår verksamhet ytterligare.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.com senast 16 september (ref. nr SE-09981).

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer