IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-15

BillerudKorsnäs

Driftingenjör till Renseri/Lövmassalinjen, vikariat

Renseri/Lövmassalinjen, som är en del av avdelning Massatillverkning, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag. De fem skiftlagen på renseri/lövmassalinjen består av tio medarbetare och den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, driftverkmästare renseri, driftverkmästare löv, drifttekniker externrening och tre daggående renserioperatörer. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör under 1-2 års tid.

Om tjänsten

Befattningen innebär att Du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom sektionen. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna. Befattningen innebär att du aktivt deltar i arbetet med att uppfylla sektionens mål för produktion, kvalité, arbetsmiljö, kostnader, miljö, teknisk utveckling och kompetensutveckling. Driftingenjören rapporterar till sektionschef renseri/lövmassalinjen och ersätter sektionschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad person, som är initiativrik, har ansvarskänsla och förmåga att skapa engagemang. Du tycker om att driva egna frågor, men även att samarbeta med många olika människor.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Israelsson, Sektionschef Renseri/Lövmassalinjen, tfn 0555-410 94.

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2016

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer