IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-15

BillerudKorsnäs

Driftingenjör till Renseri/Lövmassalinjen, vikariat

Renseri/Lövmassalinjen, som är en del av avdelning Massatillverkning, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag. De fem skiftlagen på renseri/lövmassalinjen består av tio medarbetare och den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, driftverkmästare renseri, driftverkmästare löv, drifttekniker externrening och tre daggående renserioperatörer. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör under 1-2 års tid.

Om tjänsten

Befattningen innebär att Du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom sektionen. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna. Befattningen innebär att du aktivt deltar i arbetet med att uppfylla sektionens mål för produktion, kvalité, arbetsmiljö, kostnader, miljö, teknisk utveckling och kompetensutveckling. Driftingenjören rapporterar till sektionschef renseri/lövmassalinjen och ersätter sektionschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad person, som är initiativrik, har ansvarskänsla och förmåga att skapa engagemang. Du tycker om att driva egna frågor, men även att samarbeta med många olika människor.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Israelsson, Sektionschef Renseri/Lövmassalinjen, tfn 0555-410 94.

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2016

Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer