IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-31

BillerudKorsnäs Gruvön

Driftingenjör PM1-PM2

Kraftpappersbruket, som är en del av avdelning Papperstillverkning med totalt cirka 260 medarbetare, produceras många av Gruvöns slutprodukter. Här sker beredning av kemikalier och massa, papperstillverkning, färdigställande av rullar, emballering, omrullning och hantering av utskott. Driften är i huvudsak kontinuerlig och medarbetarna är uppdelade i fem skiftlag. Två medarbetare på kollektivsidan och alla tjänstemän arbetar dagtid. Vi söker nu en driftingenjör till PM1-PM2 i Kraftpappersbruket. Tjänsten är en projektanställning på heltid under två år.

Om tjänsten
Som driftingenjör kommer du att samarbeta med sektionschef, produktionstekniker PM1 och produktionstekniker PM2 inom förekommande produktions-, process- och kvalitetsfrågor.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att förbättra verkningsgraderna (TAK) och arbeta med förändringar som rör process, teknik och arbetssätt. I ditt arbete ska du observera avvikelser mot kvalitetskort, recept, körsätt och följa upp detta.

Du kommer att vara drivande i kvalitetsarbetet på sektionen. Fokusområden är produktvård, kundvård, reklamationsarbete och ett nära samarbete med teknikavdelningen och affärsområdesorganisationen.

I arbetet ingår dessutom att utbilda produktionstekniker och operatörer i kvalitetsfrågor, processbeskrivningar, körsätt, grundläggande teoretiska samband, QCS, DCS mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Processerfarenhet från massa- eller papperstillverkning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara drivande, strukturerad och noggrann. God kommunikationsförmåga och lätt för samarbete är mycket viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Lövgren, Sektionschef PM1-PM2, 0555-410 51.

Vi gör löpande urval och kommer att tillsätta befattningen så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2016.
Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer