IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-12-31

BillerudKorsnäs Gruvön

Driftingenjör PM1-PM2

Kraftpappersbruket, som är en del av avdelning Papperstillverkning med totalt cirka 260 medarbetare, produceras många av Gruvöns slutprodukter. Här sker beredning av kemikalier och massa, papperstillverkning, färdigställande av rullar, emballering, omrullning och hantering av utskott. Driften är i huvudsak kontinuerlig och medarbetarna är uppdelade i fem skiftlag. Två medarbetare på kollektivsidan och alla tjänstemän arbetar dagtid. Vi söker nu en driftingenjör till PM1-PM2 i Kraftpappersbruket. Tjänsten är en projektanställning på heltid under två år.

Om tjänsten
Som driftingenjör kommer du att samarbeta med sektionschef, produktionstekniker PM1 och produktionstekniker PM2 inom förekommande produktions-, process- och kvalitetsfrågor.

Du kommer att vara delaktig i arbetet med att förbättra verkningsgraderna (TAK) och arbeta med förändringar som rör process, teknik och arbetssätt. I ditt arbete ska du observera avvikelser mot kvalitetskort, recept, körsätt och följa upp detta.

Du kommer att vara drivande i kvalitetsarbetet på sektionen. Fokusområden är produktvård, kundvård, reklamationsarbete och ett nära samarbete med teknikavdelningen och affärsområdesorganisationen.

I arbetet ingår dessutom att utbilda produktionstekniker och operatörer i kvalitetsfrågor, processbeskrivningar, körsätt, grundläggande teoretiska samband, QCS, DCS mm.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande gärna med inriktning cellulosa- och pappersteknik. Processerfarenhet från massa- eller papperstillverkning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara drivande, strukturerad och noggrann. God kommunikationsförmåga och lätt för samarbete är mycket viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Lövgren, Sektionschef PM1-PM2, 0555-410 51.

Vi gör löpande urval och kommer att tillsätta befattningen så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2016.
Klicka här för att söka tjänsten!

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer