IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-09

Rottneros Bruk

Driftingenjör med fokus på energi och ved

Som driftingenjör på Rottneros Bruk kommer du ha en central roll på ett mycket innovativt bruk. Här kommer du uppleva en varierad och kompetensmässigt mycket utvecklande vardag, med ett brett ansvar och ett självständigt arbete som spänner över många olika områden. En av dina viktigaste uppgifter blir inledningsvis att ansvara för idrifttagning av den nya biobränslepannan, men du kommer också att hantera frågor som rör allt från energi och ved över direkt produktions- eller produktrelaterade frågor.

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa). Produktportföljen är starkt nischad mot specifika slutanvändningsområden med höga krav. En allt större del av produktionen går idag till de växande segmenten kartong och tissue och till intressanta specialapplikationer och vi har nyligen framgångsrikt etablerat oss på nya marknader.

Bruket är inne i ett intensivt investeringsprogram, med kvalitets- och kapacitetshöjning, en ny biobränslepanna med fluidiserad bädd och utökad reningsanläggning, vilket innebär att vi får en toppmodern fabrik som kan möta kvalitet och kapacitet på den växande marknaden.

Med en central roll på ett mycket innovativt bruk kommer du att uppleva en varierad och kompetensmässigt mycket utvecklande vardag, med ett brett ansvar och ett självständigt arbete som spänner över många olika områden. En av dina viktigaste uppgifter blir inledningsvis att ansvara för idrifttagning av den nya biobränslepannan, men du kommer också att hantera frågor som rör allt från energi och ved över direkt produktions- eller produktrelaterade frågor.

Vi ser dig som en av nyckelspelarna i vårt lag och då du också ingår i produktionsledningen kommer du att uppleva ett stort inflytande på brukets verksamhet.

Vi söker en driftingenjör med initiativkraft och eget driv och som vill få möjligheten till professionell utveckling vid ett framgångsrikt, flexibelt och internationellt verkande bruk. Du har ingenjörsbakgrund inom massa/papper, maskin, kemi eller energi och några års erfarenhet från branschen.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 9 oktober via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-11361). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.

Ansök här!

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer