IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-06-09

Rottneros Bruk AB

Biträdande UH- och Produktionschef sökes

I och med nya och innovativa produkter som mottagits mycket väl på marknaden, har Rottneros Bruk beviljats medel för investeringar i kvalitet och kapacitet. Detta innebär att bruket går in i en offensiv fas som skapar goda förutsättningar för fortsatt utveckling av verksamheten vid bruket. Med detta följer behovet av UH- och Produktionschef med fokus på underhåll.

Ordinarie underhålls- och produktionschefer kommer att vara djupt involverade i de beslutade investeringarna, liksom kommande förprojekt och vi behöver därför förstärka organisationen med en helt ny tjänst, Biträdande UH- och Produktionschef. Tjänsten innebär en unik möjlighet att komma in i ett spännande skede av brukets utveckling och innebär för rätt person också en möjlighet att över tid växa in i en tyngre roll.

Rollen kommer understödja ordinarie chefer med planering av både produktion och underhåll samt delansvar för såväl daglig operativ ledning och för arbetet med ständiga förbättringar. Verksamheten vid Rottneros Bruk är väl fungerande, med väl motiverade och självgående medarbetare i drift- och underhållsorganisationerna.

Vi ser gärna att du har haft en liknande roll inom massa/papper eller annan processinriktad industri. Det är ett plus att ha arbetat med drift och underhåll, gärna med förebyggande underhåll och ha en god förståelse för underhållsplanering.

Du bör ha erfarenhet av och intresse för att leda och coacha personal inom produktion och/eller underhåll. Du är flexibel som person och uppskattar att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation.

Du har antagligen en ingenjörsexamen eller har fått kvalificerade erfarenheter från ditt arbete. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din egen personliga utveckling och framtiden i ett expansivt företag.

MER OM ROTTNEROS BRUK

Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB ingår i Rottneroskoncernen som är noterade på NASDAQ OMX Stockholm. Rottneroskoncernen som har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och ca 265 anställda är en ledande, fristående och flexibel producent av kundanpassad högkvalitativ avsalupappersmassa.

www.rottneros.se

ANSÖKAN

SKICKAS VIA: www.mercuriurval.com
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 9 juni ref. (SE- 09877).

För frågor kontakta Mats Johansson på Mercuri Urval, 0709 14 55 81.

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer