IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2017-12-31

BillerudKorsnäs

Biträdande produktionsingenjör Gruvön?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Vi söker nu två biträdande produktionsingenjör till projektanställningar på heltid i kontinuerlig skiftgång. Anställningarna sträcker sig i första hand till den 31 december 2020.

Om tjänsten

Tillsammans med produktionsingenjören ser du till att produktionen på Gruvön bedrivs på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt inom ramen för fastlagd budget samt tillser att inre och yttre miljökrav efterlevs.

Du kommer tillsammans med övriga i gruppen att arbeta med styrning av brukets produktionsplanering samt samordning av produkter, så att fabriken körs så optimalt som möjligt i samråd med drift- och underhållsavdelningarna på Gruvön. Du kommer att medverka i fabrikens övergripande produktionsplanering vid planerade stopp. På sikt ska du även kunna utvecklas till att vara ersättare för produktionsingenjören.

Du behöver vara väl insatt i gällande instruktioner. Likaså ha en god kommunikation med brukets avdelningar och vara insatt i respektive avdelnings processavsnitt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper, och/eller flerårig processerfarenhet från massa- och papperstillverkning.

Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara drivande, ha lätt för att lära samt snabbt kunna se samband och styra upp produktionen. God kommunikationsförmåga är mycket viktigt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Asema Dzafic, Sektionschef Produktionsstyrning, tfn 0555-412 25.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2017.

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer