IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-04-30

Citec

Beräkningsingenjör inom maskin- och rörkonstruktion

På Citec finns möjlighet att arbeta på en bred marknad med många typer av jobb. Detta ger ett brett kontaktnät av kunder i olika branscher och industrier vilket i sin tur ger stora utvecklingsmöjligheter med varierande uppgifter. Citec i Karlstad söker nu en beräkningsingenjör inom maskin- och rörkonstruktion.

Exempel på uppgifter vi jobbar med är spänningsanalyser, utböjningar, utmattning, dimensioneringar och hållfasthetsberäkningar i allmänhet på en produkt eller på konstruktioner. Produkten eller konstruktionen kan vara utsatt för jordbävning, vindlaster, eller stå på permafrosten. Det kan också vara utmattningsbenägna produkter, tryck- eller vakuumbelastade eller en del av en produktutveckling. Mycket av ditt arbete sker i samarbete med en projektledare och/eller konstruktör för att verifiera hållfastheten hos en produkt samt utveckla den.

Arbetet sker både på vårt kontor men också ute hos kund, vilket innebär att resor i tjänsten förekommer.

Vi söker dig som:

• är högskoleingenjör civilingenjör inom maskinteknik, väg och vatten eller teknisk fysik och har 2-3 års erfarenhet av hållfasthetsberäkningar samt har goda kunskaper i Ansys och/eller Abaqus.
• har lätt att samarbeta med andra och kan agera som koordinator och ta egna beslut.
• har erfarenhet av och har jobbat med normer, reglementen och formelbaserade beräkningsprogram
• har kunskaper inom tryckkärlsnormer (EN 13445 och ASME).
• vill utveckla nya lösningsvägar för att effektivisera och underlätta det kontinuerliga arbetet.
• behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• har körkort, kategori B

Meriterande är om du arbetat inom papper och massa industrin.

Vi erbjuder

På Citec finns möjlighet att arbeta på en bred marknad med många typer av jobb. Detta ger oss ett brett kontaktnät av kunder i olika branscher och industrier vilket i sin tur ger oss stora utvecklingsmöjligheter med varierande uppgifter.

Du kommer ingå i en grupp av beräkningsingenjörer med olika erfarenheter och kunskaper vilket ger en kreativ och bra arbetsmiljö och möjligheten att utveckla de egna kunskaperna ytterligare.

Mer information

Placeringsort: Karlstad

Sista ansökningsdag: 30 april.

Ansökan: Görs här… 

För mer information om tjänsten kontakta Peter Hallberg +46 702 17 44 80, peter.hallberg@citec.com

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer