IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Stora Enso Skoghall

Automationstekniker inriktning elektronik

Vill du ha ett annorlunda och spännande jobb som Automationstekniker? Till vår underhållsavdelning på Stora Enso Skoghalls Bruk söker vi nu en Automationstekniker med inriktning Elektroniksystem. Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för anläggningens tillgänglighet och företagets framgång.

Arbetet består huvudsakligen av underhåll och skötsel på ett antal system, till exempel:
– Kamerasystem för övervakning och processtyrning
– Radiosystem
– Fordonsvågar
– Larm- och passagesystem

Typiska arbetsuppgifter är felsökning, konfigurering, utbildning och översyner. I arbetet ingår också att ansvara för vår elektronikverkstad och att utföra vissa elektronikreparationer.

Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Kvalifikationer

För att klara av jobbet tror vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna elprogrammet, eller KY/YH med inriktning el/automation. Tidigare erfarenhet från processindustrin och arbete med larmsystem, kamerasystem och/eller andra elektroniska system är meriterande.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen.

För att klara av jobbet så måste du ha goda it-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Arbetet är dagtid måndag till fredag.

Låter det som något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Katarina Glennert via telefon 054-22 18 81.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20 november 2016.

Läs mer och ansök här!

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer