IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Stora Enso Skoghall

Automationstekniker inriktning elektronik

Vill du ha ett annorlunda och spännande jobb som Automationstekniker? Till vår underhållsavdelning på Stora Enso Skoghalls Bruk söker vi nu en Automationstekniker med inriktning Elektroniksystem. Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för anläggningens tillgänglighet och företagets framgång.

Arbetet består huvudsakligen av underhåll och skötsel på ett antal system, till exempel:
– Kamerasystem för övervakning och processtyrning
– Radiosystem
– Fordonsvågar
– Larm- och passagesystem

Typiska arbetsuppgifter är felsökning, konfigurering, utbildning och översyner. I arbetet ingår också att ansvara för vår elektronikverkstad och att utföra vissa elektronikreparationer.

Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Kvalifikationer

För att klara av jobbet tror vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna elprogrammet, eller KY/YH med inriktning el/automation. Tidigare erfarenhet från processindustrin och arbete med larmsystem, kamerasystem och/eller andra elektroniska system är meriterande.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen.

För att klara av jobbet så måste du ha goda it-kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Arbetet är dagtid måndag till fredag.

Låter det som något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Katarina Glennert via telefon 054-22 18 81.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20 november 2016.

Läs mer och ansök här!

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer