IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Stora Enso Skoghalls Bruk

Arbetsmiljöingenjör

Stora Enso Skoghall söker nu en Arbetsmiljöingenjör. Som Arbetsmiljöingenjör har du ett övergripande och samordnande ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete på Stora Enso, Skoghalls Bruk och vid PE-beläggningen i Forshaga.

I rollen som Arbetsmiljöingenjör har du ett övergripande och samordnande ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete på Stora Enso, Skoghalls Bruk och vid PE-beläggningen i Forshaga.

Du skall vara företagets sakkunnige i arbetsmiljöfrågor och stå till platschefens och linjechefernas förfogande för rådgivning och framtagande av faktaunderlag i frågor rörande arbetsmiljö och säkerhet.

Tjänsten innebär att du kommer vara en intern resurs till linjeorganisationen vid arbetsmiljöarbete. I tjänsten ingår att administrera händelsesystemet PIA samt att stödja organisationen i användandet av detta. Vidare kommer tjänsten innefatta att informera organisationen om säkerhetsfrågor. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga organisationen i allmänna frågor på området.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Är du självständig, noggrann samt brinner för arbetsmiljöfrågor? Då kan det vara just dig vi söker

Du är civilingenjör eller har motsvarande utbildning på högskole- eller universitetsnivå med kompletterande utbildning inom arbetsmiljö. Du bör även ha en gedigen yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet från pappers- och massaindustri är meriterande. Du är insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra.

Du ska kunna uttrycka dig både på svenska och på engelska så att andra förstår dig, både skriftligt och muntligt. Administrativ, pedagogisk och strukturell kompetens är nödvändig.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Varmt välkommen mer din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du Rekryteringskonsult Kristina Tranberg, på telefon 054 – 22 18 93.

Sista ansökningsdag: 20 november

Läs mer och sök tjänsten här!

!

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer