IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Stora Enso Skoghalls Bruk

Arbetsmiljöingenjör

Stora Enso Skoghall söker nu en Arbetsmiljöingenjör. Som Arbetsmiljöingenjör har du ett övergripande och samordnande ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete på Stora Enso, Skoghalls Bruk och vid PE-beläggningen i Forshaga.

I rollen som Arbetsmiljöingenjör har du ett övergripande och samordnande ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete på Stora Enso, Skoghalls Bruk och vid PE-beläggningen i Forshaga.

Du skall vara företagets sakkunnige i arbetsmiljöfrågor och stå till platschefens och linjechefernas förfogande för rådgivning och framtagande av faktaunderlag i frågor rörande arbetsmiljö och säkerhet.

Tjänsten innebär att du kommer vara en intern resurs till linjeorganisationen vid arbetsmiljöarbete. I tjänsten ingår att administrera händelsesystemet PIA samt att stödja organisationen i användandet av detta. Vidare kommer tjänsten innefatta att informera organisationen om säkerhetsfrågor. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga organisationen i allmänna frågor på området.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Är du självständig, noggrann samt brinner för arbetsmiljöfrågor? Då kan det vara just dig vi söker

Du är civilingenjör eller har motsvarande utbildning på högskole- eller universitetsnivå med kompletterande utbildning inom arbetsmiljö. Du bör även ha en gedigen yrkeserfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet från pappers- och massaindustri är meriterande. Du är insatt och kunnig om lagar och föreskrifter.

Det är viktigt att du känner till hur människor och organisationer fungerar så att du kan kommunicera och samarbeta med medarbetare på olika nivåer. Du behöver vara trygg i dig själv och förhålla dig prestigelöst till andra.

Du ska kunna uttrycka dig både på svenska och på engelska så att andra förstår dig, både skriftligt och muntligt. Administrativ, pedagogisk och strukturell kompetens är nödvändig.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Varmt välkommen mer din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis AB. För ytterligare information kontaktar du Rekryteringskonsult Kristina Tranberg, på telefon 054 – 22 18 93.

Sista ansökningsdag: 20 november

Läs mer och sök tjänsten här!

!

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer