IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-21

BillerudKorsnäs Gruvön

Arbetsledare PS Papper, Mek PM 4-5

Gruvöns bruk söker nu dig som är intresserad av att vara med och leda, driva och utveckla underhållet inom PS Papper. Som arbetsledare mek PM 4 & 5 ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera god kvalitet och samordna underhållet på Pappersmaskinerna 4 & 5. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet har du personalansvar för 6 mekaniker och ansvar för att motivera och utveckla dessa på längre sikt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du jobbar dagtid.

En arbetsledare på Gruvöns bruk leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ samt administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftavdelningen och övrig underhållsavdelning.

Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenheter som bedöms likvärdiga

Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
Det är meriterande om du har kunskaper om processen inom massa och papper
Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar
Erfarenhet inom produktion, maskinteknik, mekanik eller automation.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning inom underhåll. Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.

Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.

Du är också empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar gärna med humor och glädje.

Kontakt
Patrik Nilsson sektionschef PS Papper, 0555-41491
Thomas M Nilsson underhållschef, 0555-41268

Sista ansökningsdag: 21 oktober 2016

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker teknisk säljare

Som teknisk säljare hos SOMAS får du ett arbete med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Din övergripande uppgift blir att utveckla befintliga och potentiella kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
flik
24
November

Av: m-wangestam

Somas söker orderberedare/kundsupport

Som Orderberedare/Kundsupport hos SOMAS får du ett omväxlande arbete där du blir en viktig länk inom organisationen och gentemot våra kunder.

Läs mer
flik
4
December

Av: robert-rundberget

Försäljningsingenjör eftermarknad

Ircon är ett företag i stark utveckling, som erbjuder lösningar för kontaktfri torkning i pappersmaskiner, livsmedelsprocesser och i andra industriella processer. Vi är sedan 1989 experter inom infraröd- och mikrovågsteknik. Ircons kompakta och mångsidiga torklösningar ökar våra kunders lönsamhet genom högre produktionskapacitet och produktkvalitet med minskat energibehov.

Läs mer
flik
6
December

Av: m-wangestam

Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara byggmaterial? Stora Enso Wood Products i Grums söker CLT-operatörer.

Läs mer