IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-10-21

BillerudKorsnäs Gruvön

Arbetsledare PS Papper, Mek PM 4-5

Gruvöns bruk söker nu dig som är intresserad av att vara med och leda, driva och utveckla underhållet inom PS Papper. Som arbetsledare mek PM 4 & 5 ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera god kvalitet och samordna underhållet på Pappersmaskinerna 4 & 5. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet har du personalansvar för 6 mekaniker och ansvar för att motivera och utveckla dessa på längre sikt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du jobbar dagtid.

En arbetsledare på Gruvöns bruk leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ samt administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftavdelningen och övrig underhållsavdelning.

Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenheter som bedöms likvärdiga

Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
Det är meriterande om du har kunskaper om processen inom massa och papper
Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar
Erfarenhet inom produktion, maskinteknik, mekanik eller automation.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning inom underhåll. Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.

Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.

Du är också empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar gärna med humor och glädje.

Kontakt
Patrik Nilsson sektionschef PS Papper, 0555-41491
Thomas M Nilsson underhållschef, 0555-41268

Sista ansökningsdag: 21 oktober 2016

Klicka här för att söka tjänsten!

 

Fler Jobb

flik
23
March

Av: robert-rundberget

Produktionspersonal till slutbearbetningen

Vårt medlemsföretag Triton Valsteknik söker nu två nya valsslipare. Som valsslipare arbetar du i slutbearbetningen vid Tritons produktionsanläggning i Grums. Rundslipning av belagda valsar och hjul är en del av arbetsuppgifterna. Viss svarvning av gummi- och polyuretanbelag kommer också att förekomma. Som slipare planerar du själv ditt arbete, utför kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäter och dokumenterar alla uppgifter.

Läs mer
flik
23
March

Av: m-wangestam

KTC söker utbildningsledare/lärare anläggningskonstruktör rör/mek

Har du erfarenhet från arbete inom anläggningskonstruktion/plant design och intresse för pedagogiska frågeställningar? Karlstads Teknikcenter söker en lärare/utbildningsledare till yrkeshögskoleutbildningen anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek.

Läs mer
flik
3
April

Av: robert-rundberget

HMS Koordinator

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela värl- den via egna lokala kontor samt även genom distributörer. Vårt företag med 155 anställda har en platt organisation som kän- netecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser…

Läs mer