IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
  • image-slider
Sista ansökningsdag: 2015-10-09

Andritz

2 Försäljningsingenjörer

Med placering på något av ANDRITZ kontor i Borlänge, Stockholm eller Karlstad skall nu två stycken försäljningsingenjörer anställas. Den ena tjänsten med inriktning mot avvattningsutrustning och den andra tjänsten med inriktning mot silning.

Ditt huvudansvar är att bygga relationer på olika nivåer hos kunderna, utarbeta kundplaner, hjälpa till med tekniska lösningar, identifiera affärsmöjligheter, offerera och göra avslut. Fokus gällande försäljningen kommer att vara service- och underhållsåtaganden samt ombyggnationer och reservdelar. Resor i tjänsten förekommer.

I din nya tjänst erbjuds du modernt ledarskap, högt i tak, bra anställningsvillkor och en synnerligen god laganda. Din tjänst är bred, varierad och händelserik.
Vänligen läs mer om vår kund på www.andritz.com

DIN BAKGRUND

Vi tror att rätt person är Ingenjörsutbildad och/eller har någon annan efter-gymnasial utbildning med inriktning mot pappers- och massaindustrin. Försäljning är en del av innehållet i tjänsten varför vi gärna ser att du har erfarenhet där. Goda svenska och engelska kunskaper i såväl tal som skrift är ett krav.

DIN PROFIL

Som person är du trygg, positiv, nyfiken, seriös och engagerad. På Andritz arbetar självgående, drivna, kund- och teknikintresserade personer. Känner du att du alltid vill gör det lilla extra för kunden ligger du bra till rent profilmässigt.

DIN ANSÖKAN

Thalamus är rekryteringspartner till ANDRITZ varför alla frågor initialt sker till Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa rekryteraren Christer Johansson på 08-120 88 744 eller min fantastiska kollega Camilla Molander på 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller via lämplig annons. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 9/10-15.

Hjärtligt välkommen att söka tjänsten.

DIN NYA ARBETSGIVARE

Andritz AB ingår i den globala Andritz koncernen. Vi är ett världsledande kunskapsföretag och leverantör av kompletta lösningar dvs. anläggningar, maskiner, processer och service till bl.a. massa-, pappers- och biobränsleindustrin. Lösningar inom förnyelsebar energi ligger oss varmt om hjärtat och därför storsatsar vi för att bli ledande även inom det växande bioenergiområdet

Läs mer och ansök…

ANSTÄLLNINGSOMFATTNING:

Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM:

Tillsvidareanställning

TJÄNSTGÖRINGSORT:

Stockholm

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer