IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-11-22 - 2017-11-22

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö - den gröna ön - på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Målsättningen är att vi ska få fram innovativa, realiserbara och även visionära förslag som stärker kommunens och regionens utvecklings- och innovationsförmåga inom grön tillväxt. Workshopen följs upp med ett nytt möte i början av 2018. Så ta chansen att vara med och påverka kommande projekt på Hammarö. Tillsammans tar vi oss närmare målet – en fossilfri miljö och ett klimatsmart, hållbart Hammarö.

NÄR: 22 november, klockan 15-19
VAR: Folkets Hus, Skoghall
ANMÄLAN: görs här, senast den 16 november
Vi bjuder på förtäring (meddela eventuell matallergi)

Fler Evenemang

flik
22
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Workshop för ett klimatsmart Hammarö

Vill du vara med och utveckla Hammarö – den gröna ön – på ett klimatsmart och hållbart sätt? Vi bjuder in till en kreativ eftermiddag/kväll den 22 november. Vi sammanför representanter från kommunen, öns invånare, Stora Enso och andra företagare så att vi med förenade krafter kan arbeta fram nya idéer.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PSC Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer