IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-09-23 - 2015-09-24

What´s around the corner – Framtidsseminarium

Boka in framtidsseminariet med fokus på förpackningsindustrin ”But What´s around the corner?” den 23-24 september i Sunne. Det bjuds bland annat på en insikt i den japanska synen på förpackningar och information om hur den Svenska pappersindustrin möter utmaningen med nya koncept och mycket mer.

SweFlex passar på att fira sitt 20-års jubileum med et extra professionellt seminarium med fokus på framtiden och framför allt förpackningsindustrin. Alla aktörer som är verksamma och intresserade inom området är välkomna att delta i Sunne den 23-24 september.

WHAT´S AROUND THE CORNER?

We will take focus on new ideas which is on the way to established itself or ideas which might change the future in packaging. This seminar is open for all players in the packaging value chain.

In the program we will learn about:
The Japanese view on packaging.
How will the Swedish paper industry meet the challenge for new concepts?
What can the ink manufacturers provide, to make more attractive packages?
What will the consumers expect of the future packaging.
Will printing in the future be according to 7 color expanded color gamut? Can we by using the right measuring methods, control both ink shades and have perfect quality?

A packaging seminar for 1.5 day, so do not miss the opportunity to participate the seminar.

SweFlex-2015-invitation

VART: Brobygrafiska Utbildning, Sunne
NÄR: 23-24 September, 2015

Läs mer här… 
Anmälan görs här…

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer