IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-04-06 -

Välkommen till vårens Papermakers Night

Den 6 april bjuder vi in till Papermakers Night. Det blir en eftermiddag och kväll fylld med mingel, intressanta föredrag kopplat till branschen, god mat och musik. Vi förenar helt enkelt nytta med nöje. Välkommen!

Två gånger per år bjuder vi in skogsindustrins företrädare och intressenter till en kväll som bjuder på massor av inspiration och möjlighet till nätverkande. Detta är en långvarig tradition som erbjuder möjlighet att träffas och umgås under glada tongångar. Vårens Papermakers Night kommer att hållas den 6 april.

Under kvällen lyssnar vi på intressanta föreläsare, så som Anita Sjölander, platschef på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk – som kommer berätta om investering i den nya kartongmaskinen,  Kenneth Ohlsson, platschef på Stora Enso Skoghall berättar om sina innovationskunskaper och Camilla Wagner, journalist, debattör och författare berättar om nyckeln till tillväxt. Vi minglar, äter gott och underhålls av Partybyrån från Åmål.

PROGRAM

16.30 Registrering, mingel
Föredrag:
- Nyckeln till tillväxt, Camilla Wagner, journalist, debattör och författare
- Så bygger vi världens modernaste kartongmaskin, Anita Sjölander, platschef på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk
- Innovationer, Kenneth Ohlsson, platschef på Stora Enso Skoghall
Middag och underhållning med Partybyrån

* Camilla Wagner är journalist, debattör och författare. Hon har en bakgrund från Veckans Affärer, där hon framgångsrikt drev affärsområdet VA Kvinna och VA Ledarskap. Hon sitter i Almis råd för ökad tillväxt och har även ingått i Tillväxtverkets Advisory Board för att få fler kvinnliga företagare.

Camilla har också haft flera internationella uppdrag. 2011 utbildade hon affärsjournalister i Bulgarien kring rapportering av jämställt. 2010 ingick hon i den nordiska delegationen på Women Forum i Deauville, och likaså 2012 vid Northern Future Forum.

DATUM: 6 april
TID: kl 16.30 och framåt
PLATS: Elite Stadshotellet i Karlstad
KOSTNAD: 395 kr för medlemmar, 595 kr för icke medlemmar. Ej avbokad plats faktureras.
ANMÄLAN: Görs här… senast 29 mars.
e.soderlund@paperprovince.com

ÖVERNATTNING: Önskar du övernatta på Elite Stadshottellet efter eventet så har vi förbokat ett antal rum.

– Grand lit standard: 1.030:-/rum & natt för 1 person
– Superior: 1.110:-/rum & natt för 1 person
– Superior: 1.190:-/rum & natt för 2 personer

Kontakta e.sodelund@paperprovince.com för att boka ett. Först till kvarn gäller.

 

Fler Evenemang

flik
6
April
Evenemang
Av: m-hilden

Teknikcollege bjuder in till utvecklingskonferens

Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Örebro län hälsar dig välkommen till 2017 års utvecklingskonferens. Detta är första gången som båda teknikcollege-regionerna samlas för att dela med sig av goda exempel, goda erfarenheter och utmaningar med teknikcollegearbetet. Konferensen sträcker sig från lunch till lunch.

Läs mer
flik
6
April
Evenemang
Av: m-hilden

Välkommen till vårens Papermakers Night

Den 6 april bjuder vi in till Papermakers Night. Det blir en eftermiddag och kväll fylld med mingel, intressanta föredrag kopplat till branschen, god mat och musik. Vi förenar helt enkelt nytta med nöje. Välkommen!

Läs mer
flik
12
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Finns det ett liv efter gymnasiet?

Om du redan vet vad du vill arbeta med i framtiden kan du sluta läsa direkt. Det här är inte ett evenemang för dig. Men är du det minsta osäker över ditt framtida yrkesval har du all anledning att komma på vårt karriär-jam. Vi lovar att du kommer upptäcka yrken du inte visste fanns och att du träffar massor av…

Läs mer