IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2016-03-14 - 2016-03-18

Vaasa EnergyWeek 2016

Paper Province samarbetspartner i Finland bjuder nu in till den stora internationella energiveckan i Vaasa. 2015 deltog över 3 200 personer, i år räknar man med ännu fler. Veckan bjuder på utställning, föredrag, workshops och stora möjligheter att nätverka med experter inom branschen.

EnergyVassa är nordens största energikluster, de arrangerar nu för femte gången Vaasa EnergyWeek som kommit att bli en stor mötesplats där representanter från energibranschen möts för att nätverka och göra affärer.

Den internationella mässan sträcker sig över fem dagar och har ett fullspäckat program där man väljer vilka delar och dagar man vill ta del av. I programmet står bland annat Energy & Enviroment Seminar, Africa Energy Forum, Wind & Solar Seminar, Energy Law, Energy Match, EnergySpin, Gas Exchange Seminar och Energy & Buildings Seminar.

 

Program Vaasa EW

Här hittar du information om mässans talare, seminarium, information om anmälan osv.

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer