IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-22 -

Uttagningstävling till Skol-SM i Skotarkörning

På fredag kl. 10.00 anordnas uttagningstävling för region Mellan till Skol-SM i skotarkörning på SG/Södra Viken. Fyra naturbruksgymnasier tävlar om två platser till Skol SM i Skotarkörning som SMF Skogsentreprenörerna arrangerar.

Välkommen till SG/Södra Viken fredag 22 april 10.00 för att se och uppleva uttagningstävlingen till Skol SM i Skotarkörning.

Tävlingen går ut på att köra en kortare bana, lasta ett antal stockar på vägen, och därefter bygga ett torn av kubbar på en platta och avslutningsvis köra fram och lasta av stockarna på utlagda virkesunderlag. Kring vissa av de utlagda stockarna finns hinder. Om hindret rivs ner får man lasta två straffstockar/nedrivet hinder.

Naturbruksgymnasier som deltar i SM-uttagningen på Sunne Gymnasieskola Södra Viken är Älvdalens Utbildningscentrum, Slottegymnasiet, Jälla, Ösby, Kvinnersta och SG/Södra Viken. Två elever från varje naturbruksgymnasium kommer till Södra Viken för att kämpa om de två platserna i årets Skol-SM.

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer