IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-22 -

Uttagningstävling till Skol-SM i Skotarkörning

På fredag kl. 10.00 anordnas uttagningstävling för region Mellan till Skol-SM i skotarkörning på SG/Södra Viken. Fyra naturbruksgymnasier tävlar om två platser till Skol SM i Skotarkörning som SMF Skogsentreprenörerna arrangerar.

Välkommen till SG/Södra Viken fredag 22 april 10.00 för att se och uppleva uttagningstävlingen till Skol SM i Skotarkörning.

Tävlingen går ut på att köra en kortare bana, lasta ett antal stockar på vägen, och därefter bygga ett torn av kubbar på en platta och avslutningsvis köra fram och lasta av stockarna på utlagda virkesunderlag. Kring vissa av de utlagda stockarna finns hinder. Om hindret rivs ner får man lasta två straffstockar/nedrivet hinder.

Naturbruksgymnasier som deltar i SM-uttagningen på Sunne Gymnasieskola Södra Viken är Älvdalens Utbildningscentrum, Slottegymnasiet, Jälla, Ösby, Kvinnersta och SG/Södra Viken. Två elever från varje naturbruksgymnasium kommer till Södra Viken för att kämpa om de två platserna i årets Skol-SM.

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer