IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-22 -

Uttagningstävling till Skol-SM i Skotarkörning

På fredag kl. 10.00 anordnas uttagningstävling för region Mellan till Skol-SM i skotarkörning på SG/Södra Viken. Fyra naturbruksgymnasier tävlar om två platser till Skol SM i Skotarkörning som SMF Skogsentreprenörerna arrangerar.

Välkommen till SG/Södra Viken fredag 22 april 10.00 för att se och uppleva uttagningstävlingen till Skol SM i Skotarkörning.

Tävlingen går ut på att köra en kortare bana, lasta ett antal stockar på vägen, och därefter bygga ett torn av kubbar på en platta och avslutningsvis köra fram och lasta av stockarna på utlagda virkesunderlag. Kring vissa av de utlagda stockarna finns hinder. Om hindret rivs ner får man lasta två straffstockar/nedrivet hinder.

Naturbruksgymnasier som deltar i SM-uttagningen på Sunne Gymnasieskola Södra Viken är Älvdalens Utbildningscentrum, Slottegymnasiet, Jälla, Ösby, Kvinnersta och SG/Södra Viken. Två elever från varje naturbruksgymnasium kommer till Södra Viken för att kämpa om de två platserna i årets Skol-SM.

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer