IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-01-26 -

Utmaningsdriven tillväxt

Den 26 januari bjuder Vinnova in till ett frukostmöte för att berätta om programmet "Utmaningsdriven tillväxt” på Karlstad Innovation Park. Mötet avslutas med mingel och diskussion.

Världen står inför ett antal globala utmaningar för en hållbar tillväxt och ett perspektiv är att se samhällsutmaningar som en möjlighet för tillväxt. Vilka utmaningar ser du? Vilka ska lösa dessa? Vi behöver tänka innovativt kring hur vi utvecklar samhället. Vilka organisationer och företag bör ingå i ett konsortium (ansökan)?

Tillhör du ett företag eller en organisation som är intresserad av att delta i eventuella projekt, kom och delta.

Utmaningsdriven tillväxt är ett Vinnova-program som man kan söka finansiering från. Vill du veta mer, besök då vinnova.se

VAD: Frukostmöte
NÄR: 26 januari kl.8-10.00
VAR: Coffice, Innovation Park
ANMÄLAN: görs till patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer