IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-01-26 -

Utmaningsdriven tillväxt

Den 26 januari bjuder Vinnova in till ett frukostmöte för att berätta om programmet "Utmaningsdriven tillväxt” på Karlstad Innovation Park. Mötet avslutas med mingel och diskussion.

Världen står inför ett antal globala utmaningar för en hållbar tillväxt och ett perspektiv är att se samhällsutmaningar som en möjlighet för tillväxt. Vilka utmaningar ser du? Vilka ska lösa dessa? Vi behöver tänka innovativt kring hur vi utvecklar samhället. Vilka organisationer och företag bör ingå i ett konsortium (ansökan)?

Tillhör du ett företag eller en organisation som är intresserad av att delta i eventuella projekt, kom och delta.

Utmaningsdriven tillväxt är ett Vinnova-program som man kan söka finansiering från. Vill du veta mer, besök då vinnova.se

VAD: Frukostmöte
NÄR: 26 januari kl.8-10.00
VAR: Coffice, Innovation Park
ANMÄLAN: görs till patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer