IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-01-26 -

Utmaningsdriven tillväxt

Den 26 januari bjuder Vinnova in till ett frukostmöte för att berätta om programmet "Utmaningsdriven tillväxt” på Karlstad Innovation Park. Mötet avslutas med mingel och diskussion.

Världen står inför ett antal globala utmaningar för en hållbar tillväxt och ett perspektiv är att se samhällsutmaningar som en möjlighet för tillväxt. Vilka utmaningar ser du? Vilka ska lösa dessa? Vi behöver tänka innovativt kring hur vi utvecklar samhället. Vilka organisationer och företag bör ingå i ett konsortium (ansökan)?

Tillhör du ett företag eller en organisation som är intresserad av att delta i eventuella projekt, kom och delta.

Utmaningsdriven tillväxt är ett Vinnova-program som man kan söka finansiering från. Vill du veta mer, besök då vinnova.se

VAD: Frukostmöte
NÄR: 26 januari kl.8-10.00
VAR: Coffice, Innovation Park
ANMÄLAN: görs till patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer