IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-05-03 - 2017-05-04

Utbildning: Från stock till kartong 3-4 maj

Vi slår ett slag för Packaging Greenhouse utbildning "Från stock till kartong" den 3-4 maj.

Syftet med utbildningen är att ge dig förståelse för hur tillverkningsprocessen i stort fungerar och hur produktionskedjans olika delar hänger samman. En resa från stock till frigjord fiber som sedan formas till papper eller kartong.

Utbildningen passar dig som behöver en kort introduktion till massa- och pappers/kartongtillverkning, exempelvis administrativ eller annan personal.

Utbildningen hålls både på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk och på Stora Enso Skoghalls bruk.

Läs mer om denna och Greenhouse andra utbildningar här…

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer