IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-30 - 2016-12-01

Tjänsteinnovation och -design vid Service Convention Sweden 2016

Service Convention Sweden 2016 i Karlstad bjuder på en vass uppställning av föreläsare med bland andra Anna Felländer, Joeri van den Steenhoven, Darja Isaksson, Hannes Sjöblad, Laura Hartman och Stefan Moritz. Det är den tredje upplagan av landets ledande konferens inom tjänsteinnovation och tjänstedesign riktat till den offentliga och privata välfärdssektorn.

Globalisering, urbanisering och digitalisering utmanar befintliga strukturer och ger nya förutsättningar att utveckla våra välfärdstjänster.

Under två dagar får vi ta del av föreläsningar och delta i workshops med världsledande verksamheter, forskare och konsulter. På Service Convention Sweden skapar vi tillsammans en mötesplats där inspiration, kunskap och insikter ger oss verktyg för att möta framtidens utmaningar.

Service Convention Sweden vänder sig till dig som är intresserad av att påverka och utveckla framtidens välfärdstjänster av olika slag.

Bland årets föreläsare finns bland annat:

  • Darja Isaksson
    Ziggy Creative och Statsministerns Innovationsråd, som dessutom utsetts till årets mäktigaste opinionsbildare 2016 av Veckans Affärer
  • Anna Felländer
    Digitaliseringsexpert som tidigare arbetat som digitaliserings- och framtidsekonom på Swedbank
  • Hannes Sjöblad
    Chief Disruption Officer på innovationshuset Epicenter Stockholm, där han hjälper företag och organisationer att förstå hur teknikutvecklingen påverkar deras verksamheter.

– Vi är mer än nöjda med årets uppställning av föreläsare. Vårt program sätter fokus på tjänsteinnovation och tjänstedesign för framtidens välfärd. Dessutom är vi otroligt stolta över att världsledande profiler inom området, såsom Joeri van den Steenhoven från MaRS Solutions Lab, väljer att delta på konferensen och dela med sig av sin spetskunskap, säger Arman Teimouri, Visit Karlstad AB i ett pressmeddelande.

Service Convention Sweden riktar sig till verksamma inom kommuner, landsting, myndigheter, organisationer, företag, högskolor och universitet. Konferensen är ett samarbete mellan CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, Karlstads kommun, Landstinget i Värmland och Visit Karlstad AB.

NÄR: 30 nov- 1 dec
VART: Karlstad CCC
KOSTNAD:
30 nov-1 dec: 4 995kr/person exkl. moms
30 nov: 2 895kr/person exkl. moms
30 nov endast middag: 495kr/person exkl. moms
1 dec: 495kr/person exkl. moms

För mer information och komplett program:
www.serviceconventionsweden.se

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer