IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-30 - 2016-12-01

Tjänsteinnovation och -design vid Service Convention Sweden 2016

Service Convention Sweden 2016 i Karlstad bjuder på en vass uppställning av föreläsare med bland andra Anna Felländer, Joeri van den Steenhoven, Darja Isaksson, Hannes Sjöblad, Laura Hartman och Stefan Moritz. Det är den tredje upplagan av landets ledande konferens inom tjänsteinnovation och tjänstedesign riktat till den offentliga och privata välfärdssektorn.

Globalisering, urbanisering och digitalisering utmanar befintliga strukturer och ger nya förutsättningar att utveckla våra välfärdstjänster.

Under två dagar får vi ta del av föreläsningar och delta i workshops med världsledande verksamheter, forskare och konsulter. På Service Convention Sweden skapar vi tillsammans en mötesplats där inspiration, kunskap och insikter ger oss verktyg för att möta framtidens utmaningar.

Service Convention Sweden vänder sig till dig som är intresserad av att påverka och utveckla framtidens välfärdstjänster av olika slag.

Bland årets föreläsare finns bland annat:

  • Darja Isaksson
    Ziggy Creative och Statsministerns Innovationsråd, som dessutom utsetts till årets mäktigaste opinionsbildare 2016 av Veckans Affärer
  • Anna Felländer
    Digitaliseringsexpert som tidigare arbetat som digitaliserings- och framtidsekonom på Swedbank
  • Hannes Sjöblad
    Chief Disruption Officer på innovationshuset Epicenter Stockholm, där han hjälper företag och organisationer att förstå hur teknikutvecklingen påverkar deras verksamheter.

– Vi är mer än nöjda med årets uppställning av föreläsare. Vårt program sätter fokus på tjänsteinnovation och tjänstedesign för framtidens välfärd. Dessutom är vi otroligt stolta över att världsledande profiler inom området, såsom Joeri van den Steenhoven från MaRS Solutions Lab, väljer att delta på konferensen och dela med sig av sin spetskunskap, säger Arman Teimouri, Visit Karlstad AB i ett pressmeddelande.

Service Convention Sweden riktar sig till verksamma inom kommuner, landsting, myndigheter, organisationer, företag, högskolor och universitet. Konferensen är ett samarbete mellan CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, Karlstads kommun, Landstinget i Värmland och Visit Karlstad AB.

NÄR: 30 nov- 1 dec
VART: Karlstad CCC
KOSTNAD:
30 nov-1 dec: 4 995kr/person exkl. moms
30 nov: 2 895kr/person exkl. moms
30 nov endast middag: 495kr/person exkl. moms
1 dec: 495kr/person exkl. moms

För mer information och komplett program:
www.serviceconventionsweden.se

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer