IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-04-06 - 2017-04-07

Teknikcollege bjuder in till utvecklingskonferens

Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Örebro län hälsar dig välkommen till 2017 års utvecklingskonferens. Detta är första gången som båda teknikcollege-regionerna samlas för att dela med sig av goda exempel, goda erfarenheter och utmaningar med teknikcollegearbetet. Konferensen sträcker sig från lunch till lunch.

I samband med att teknikcollege firade tio år 2016 påbörjade Industrirådet en översyn av teknikcollege tio kriterier, ett arbete som ska vara klart våren 2017. Stort fokus under tvådagars-konferensen kommer därför att kretsa runt kriterierna, med syfte att stärka arbetet framåt.

Teknikcollege styrelseordförande Anders Ferbe inleder konferensen med att prata om Teknikcollege utveckling från 2006 till idag. Vidare kommer dag ett att behandla industrins valideringsverktyg Industriteknik Bas. Dagen avslutas med workshops i grupper sammansatta av representanter från respektive län.

Dag två tar direkt vid där dag ett avslutade med fortsatta workshops. Gott om tid för nätverkande kommer att ges.

Konferensen är en så kallad lunch-till-lunch vilket innebär att den inleds kl 12.00 den 6 april och avslutas efter en gemensam lunch vid kl 13:30 7 april. Önskar du delta delar av tiden går det bra. Var dock tydlig med vilka i din anmälan.

*Målgrupp: Alla som är engagerade i samarbetet Teknikcollege Värmland och Örebro samt lokala och regionala skolpolitiker.

NÄR: 6 – 7 april 2017 (lunch-till-lunch)
VART: Loka Brunn
PRIS: 750 kr. I kostnaden ingår 2 x lunch, fika, logi, en middag, frukost, samt tillgång till Loka Brunns mycket trevliga vatten- och spaanläggning.

Vid avanmälan efter 31 mars debiteras den fulla konferenskostnaden. Platsen kan överlåtas till annan person.
ANMÄLAN: Görs här, senast måndag 20 mars.

Varmt välkommen!

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer