IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-21 -

Tc-night bjuder in till inspiration och nätverkande

Välkommen till en kväll fylld av nätverkande och inspiration. Den 21 april bjuder Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Arvika-Eda in till Tc-night. Missa inte detta!

Är du intresserad av eller redan engagerad i Teknikcollege? Då är du varmt välkommet till Tc-night. Temat för kvällen är ”Inspiration och nätverkande”. Enligt önskemål kommer Dick Sundbäck och Christian Rydberg berätta om sina erfarenheter från genomförandet av den nya handledarutbildningen. På plats finns även Ola Svensson, platschef på Hanza Mechanics i Årjäng, för att berättar om verksamheten och varför de är med i Teknikcollege. Dessutom får du se Tc Arvika-Edas teknikkärra som de åker runt med till grundskolorna och inspirerar unga.

Så passa på att låta dig inspireras, nätverka och ställa frågor!

NÄR: 21 april, kl 17.00-20.00 (Kaffe och registrering 17.00-17.30)
VART: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A, 656 37 Karlstad
ANMÄLAN: Görs till j.lofberg@paperprovince.com, tel: 070-282 1646 eller till din lokala Tc-koordinator. Obs! senast den 15 april. Kom ihåg att ange ev. specialkost vid behov.

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer