IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-21 -

Tc-night bjuder in till inspiration och nätverkande

Välkommen till en kväll fylld av nätverkande och inspiration. Den 21 april bjuder Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Arvika-Eda in till Tc-night. Missa inte detta!

Är du intresserad av eller redan engagerad i Teknikcollege? Då är du varmt välkommet till Tc-night. Temat för kvällen är ”Inspiration och nätverkande”. Enligt önskemål kommer Dick Sundbäck och Christian Rydberg berätta om sina erfarenheter från genomförandet av den nya handledarutbildningen. På plats finns även Ola Svensson, platschef på Hanza Mechanics i Årjäng, för att berättar om verksamheten och varför de är med i Teknikcollege. Dessutom får du se Tc Arvika-Edas teknikkärra som de åker runt med till grundskolorna och inspirerar unga.

Så passa på att låta dig inspireras, nätverka och ställa frågor!

NÄR: 21 april, kl 17.00-20.00 (Kaffe och registrering 17.00-17.30)
VART: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A, 656 37 Karlstad
ANMÄLAN: Görs till j.lofberg@paperprovince.com, tel: 070-282 1646 eller till din lokala Tc-koordinator. Obs! senast den 15 april. Kom ihåg att ange ev. specialkost vid behov.

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer