IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-04-21 -

Tc-night bjuder in till inspiration och nätverkande

Välkommen till en kväll fylld av nätverkande och inspiration. Den 21 april bjuder Teknikcollege Värmland och Teknikcollege Arvika-Eda in till Tc-night. Missa inte detta!

Är du intresserad av eller redan engagerad i Teknikcollege? Då är du varmt välkommet till Tc-night. Temat för kvällen är ”Inspiration och nätverkande”. Enligt önskemål kommer Dick Sundbäck och Christian Rydberg berätta om sina erfarenheter från genomförandet av den nya handledarutbildningen. På plats finns även Ola Svensson, platschef på Hanza Mechanics i Årjäng, för att berättar om verksamheten och varför de är med i Teknikcollege. Dessutom får du se Tc Arvika-Edas teknikkärra som de åker runt med till grundskolorna och inspirerar unga.

Så passa på att låta dig inspireras, nätverka och ställa frågor!

NÄR: 21 april, kl 17.00-20.00 (Kaffe och registrering 17.00-17.30)
VART: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A, 656 37 Karlstad
ANMÄLAN: Görs till j.lofberg@paperprovince.com, tel: 070-282 1646 eller till din lokala Tc-koordinator. Obs! senast den 15 april. Kom ihåg att ange ev. specialkost vid behov.

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer