IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-12-15 -

Smart & intelligent packaging

Aktiva och intelligenta förpackningar börjar snabbt få uppmärksamhet bland varumärkesägare och detaljhandeln. De ger en möjlighet att öka vinsten, uppnå besparingar i leveranskedjan samt minska matsvinn och förlänga hållbarheten. Detta är lite av vad som kommer att belysas under Smart & intellegent packaging i Sunne den 15 december.

Ny teknik möjliggör nyttjandet av temperaturindikatorer, nya metoder för produkt autentisering, förbättrad spårbarhet, självreglerande värme och kyla, tryckta batterier och mycket mer. Vad blir effekterna för förpackningsindustrin och hur ska vi utnyttja dessa möjligheter? Detta är också exempel på vad som kommer att lyftas under dagen den 15 december.

Samtliga exempel har en potential att utveckla förpackningar till en produkt i sig och möjliggör också för konsumenterna och varumärkesägare att interagera ännu mer. En potentiell Game Changer med andra ord.

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig kring ämnet och nätverka med hela värdekedjan. Lyssna till inspirerande presentationer av BillerudKorsnäs, Brobygrafiska, Packbridge och Beneli.

Tid: 14:30-17:00, 15 dec
Plats: Brobygrafiska, Sunne

Presentationerna hålls på engelska.

Välkommen in med din anmälan här…

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer