IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-12-15 -

Smart & intelligent packaging

Aktiva och intelligenta förpackningar börjar snabbt få uppmärksamhet bland varumärkesägare och detaljhandeln. De ger en möjlighet att öka vinsten, uppnå besparingar i leveranskedjan samt minska matsvinn och förlänga hållbarheten. Detta är lite av vad som kommer att belysas under Smart & intellegent packaging i Sunne den 15 december.

Ny teknik möjliggör nyttjandet av temperaturindikatorer, nya metoder för produkt autentisering, förbättrad spårbarhet, självreglerande värme och kyla, tryckta batterier och mycket mer. Vad blir effekterna för förpackningsindustrin och hur ska vi utnyttja dessa möjligheter? Detta är också exempel på vad som kommer att lyftas under dagen den 15 december.

Samtliga exempel har en potential att utveckla förpackningar till en produkt i sig och möjliggör också för konsumenterna och varumärkesägare att interagera ännu mer. En potentiell Game Changer med andra ord.

Missa inte detta tillfälle att uppdatera dig kring ämnet och nätverka med hela värdekedjan. Lyssna till inspirerande presentationer av BillerudKorsnäs, Brobygrafiska, Packbridge och Beneli.

Tid: 14:30-17:00, 15 dec
Plats: Brobygrafiska, Sunne

Presentationerna hålls på engelska.

Välkommen in med din anmälan här…

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer