IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-12-19 - 2017-12-19

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Under konferensen blir det föreläsningar kring Skogsrikets fokusområden: ökad förädling, kompetensförsörjning och besöksnäring. Konferensen vänder sig till dig som är intresserad av och engagerad i skogen och dess utvecklingsmöjligheter, både i arbetet och privat.

En av talarna är Pär Larsson (bilden ovan), platschef på Stora Ensos sågverk i Gruvön. Han kommer att ge en statusuppdatering om investeringen i den nya produktionslinjen för korslimmat trä. Erik Sollander som är skogspolitisk analytiker  omvärldsspanar om skogen som resurs och Björn Johansson, vd på Moelven Skog pratar om rekrytering/kompetensförsörjning till skogen. Och mycket mer. Ta del av hela programmet här. 

Datum: 19 december 2017 kl 09.00-15.30

Plats: Hotell Gustaf Fröding, Karlstad

Konferensen är kostnadsfri

Mer information och anmälan

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer