IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-12-08 -

Seminarium - nya möjligheter kring datacenter

Sätterstrand arrangerar detta seminarium som handlar om de affärsmöjligheter som skapas inom den snabbt växande globala datacenterindustrin. Mindre och större organisationer har idag stora möjligheter att skapa nya och effektiva lösningar från datacenter.

Rick Abrahamsson från Vattenfall ger en global utblick hur datacentertillväxten sker idag och förväntas bli de närmaste tio åren. Rick ger information om de unika fördelarna som Norden har i form av stark kraftbalans och stor andel grön förnyelsebar elkraft vilken attraherar globala aktörer.

Dessutom informerar Sätterstrand om fördelarna med att deras datacenter erbjuder både växelström och likström.

TID: Tisdag 8 september kl 10.45 – 13.00. Lunch ingår.

PLATS: Konferensen på Sätterstrand, Svampstigen 107, Hammarö.

ANMÄLAN: satterstrand@hammaro.se

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer