IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-12-08 -

Seminarium - nya möjligheter kring datacenter

Sätterstrand arrangerar detta seminarium som handlar om de affärsmöjligheter som skapas inom den snabbt växande globala datacenterindustrin. Mindre och större organisationer har idag stora möjligheter att skapa nya och effektiva lösningar från datacenter.

Rick Abrahamsson från Vattenfall ger en global utblick hur datacentertillväxten sker idag och förväntas bli de närmaste tio åren. Rick ger information om de unika fördelarna som Norden har i form av stark kraftbalans och stor andel grön förnyelsebar elkraft vilken attraherar globala aktörer.

Dessutom informerar Sätterstrand om fördelarna med att deras datacenter erbjuder både växelström och likström.

TID: Tisdag 8 september kl 10.45 – 13.00. Lunch ingår.

PLATS: Konferensen på Sätterstrand, Svampstigen 107, Hammarö.

ANMÄLAN: satterstrand@hammaro.se

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer