IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-22 -

SEMINARIUM FÖR VÄRDESKAPANDE FÖRSÄLJNING

Att involvera kunden i din säljprocess ger värde både för dig och för kunden. Att göra en engångsförsäljning är enkelt men att få kunden att komma tillbaka och köpa fler gånger är en konst och nyckeln till ett framgångsrikt företagande. Den 22 november är du välkommen att delta vid ett seminarium om just detta - hur du skapar värde i din försäljning.

Eva Runald, i samarbete med Karlstad Innovation Park, bjuder in dig att delta vid ett två timmars seminarium i syfte att stärka din förmåga och ditt intresse kring kundbemötande och försäljning.

Seminariet vänder sig till alla som på ett eller annat sätt jobbar med kundbemötande, service och försäljning.

NÄR: 22 nov, kl 15.00-17.00
VART: Karlastd Innovationpark, Sommargatan 101 A
KOSTNAD: Fritt
ANMÄLAN: Görs här, 21 november

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer