IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-11-22 -

SEMINARIUM FÖR VÄRDESKAPANDE FÖRSÄLJNING

Att involvera kunden i din säljprocess ger värde både för dig och för kunden. Att göra en engångsförsäljning är enkelt men att få kunden att komma tillbaka och köpa fler gånger är en konst och nyckeln till ett framgångsrikt företagande. Den 22 november är du välkommen att delta vid ett seminarium om just detta - hur du skapar värde i din försäljning.

Eva Runald, i samarbete med Karlstad Innovation Park, bjuder in dig att delta vid ett två timmars seminarium i syfte att stärka din förmåga och ditt intresse kring kundbemötande och försäljning.

Seminariet vänder sig till alla som på ett eller annat sätt jobbar med kundbemötande, service och försäljning.

NÄR: 22 nov, kl 15.00-17.00
VART: Karlastd Innovationpark, Sommargatan 101 A
KOSTNAD: Fritt
ANMÄLAN: Görs här, 21 november

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer