IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-09-09 -

Prins Daniel besöker Innovation Park

Prins Daniel kommer till Innovation Park och Karlstads universitet för att inspirera unga till entreprenörskap. Föreläsningen är öppen för alla medan ett 30-tal studenter får möjlighet att i mindre grupp diskutera entreprenörskap med prinsen.

Den 9 september får Innovation Park, där Paper Province är lokaliserade, finbesök i form av Prins Daniel. Under besöket hålls en öppen föreläsning där unga entreprenörer står i fokus. Prins Daniels Fellowship och entreprenörskapsprogram ska inspirera unga människor till entreprenörskap och på sikt också bidra till en kultur som främjar entreprenörskap. Under hösten gör Prinsen och hans Fellowship totalt fem besök på olika skolor och universitet runt om i Sverige, och nu har turen kommit till Karlstad.

Klockan 13.15 hålls en föreläsning i Aula Magna där prinsen, inspiratörerna Alessandro Catenacci, Nami Zarringhalam och Stina Honkamaa Bergfors samt landshövding Kenneth Johansson och universitetets rektor Åsa Bergenheim medverkar. Föreläsningen är öppen för alla. Därefter kommer Prins Daniel att medverka runda bort-samtal där 30 studenter från Karlstads universitet kommer att vara med och diskutera entreprenörskap.

Datum och tid
2015-09-09 13:15 Heldag
Plats: Aula Magna

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer