IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-06-02 -

Medlemmar välkomnas till årsmöte

Den 2 juni välkomnar Paper Province våra medlemmar till vårt årsmöte på Innovation Park. Vi bjuder på mat, ger kort information om året som gått och så blir det föredrag. Missa inte detta!

Som medlem har du möjlighet att vara med vid vår årsstämma den 2 juni. Så kom och ta del av den nytryckta årsredovisningen, ät gott och lyssna till  föredrag.

TJÄNSTEPERSPEKTIV I PAPPERSBRANSCHEN

David Joelsson, doktorand vid SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, kommer att finnas på plats och berätta om tjänsteperspektiv och hur de kan leda till framgångsrikare affärer. Han kommer även att berätta om sin forskning och vad den hittills indikerar när det kommer till tjänsteperspektiv i pappersbranschen.

PROGRAM

kl. 15.00 Stämma och föredrag
kl. 16.00 Mat och mingel

PLATS: Solen och månen, vån 7 på Innovation Park, Sommargatan 101A
ANMÄLAN: Senast 27 maj

Anmäl mig nu...

 

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer