IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-06-02 -

Medlemmar välkomnas till årsmöte

Den 2 juni välkomnar Paper Province våra medlemmar till vårt årsmöte på Innovation Park. Vi bjuder på mat, ger kort information om året som gått och så blir det föredrag. Missa inte detta!

Som medlem har du möjlighet att vara med vid vår årsstämma den 2 juni. Så kom och ta del av den nytryckta årsredovisningen, ät gott och lyssna till  föredrag.

TJÄNSTEPERSPEKTIV I PAPPERSBRANSCHEN

David Joelsson, doktorand vid SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, kommer att finnas på plats och berätta om tjänsteperspektiv och hur de kan leda till framgångsrikare affärer. Han kommer även att berätta om sin forskning och vad den hittills indikerar när det kommer till tjänsteperspektiv i pappersbranschen.

PROGRAM

kl. 15.00 Stämma och föredrag
kl. 16.00 Mat och mingel

PLATS: Solen och månen, vån 7 på Innovation Park, Sommargatan 101A
ANMÄLAN: Senast 27 maj

Anmäl mig nu...

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer