IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-20 - 2015-08-23

Över 500 utställare, aktörer, innovatörer och inspiratörer väntar på dig på Scanpack 2015

Scanpack är den största utställningen av sitt slag i norra Europa, med något för alla i förpackningens värdekedja, från designers och tillverkare till underleverantörer och köpare. Mer än 500 utställare, ett omfattande seminarieprogram och evenemang som kommer att ge inspiration, information, affärsmöjligheter och glimtar av framtidens förpackningar.

Mellan den 20-23 oktober arrangeras Scanpack i Göteborg. Det blir tre fullspäckade dagar med intressanta seminarium och massvis med utställare att mingla runt bland.

SEMINARIER

Bland seminarierna finns titlar så som The important role of packaging, Packaging Environmental Sustainability at Nestlé, How can Purchasing be a real source of Value Creation, Packaging Innovation as a Strategy och Using packaging to delight the customer: a retailer perspective. För mer information om föredragens innehåll och vilka fler seminarietitlar som ryms under dagarna är det bara att klicka här…

NÄR: 20-23 oktober
VART: Gothia Towers, Göteborg

Du kan redan nu registrera dig för entrékort. För mer information och anmälan klicka här…

 

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer