IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-20 - 2015-08-23

Över 500 utställare, aktörer, innovatörer och inspiratörer väntar på dig på Scanpack 2015

Scanpack är den största utställningen av sitt slag i norra Europa, med något för alla i förpackningens värdekedja, från designers och tillverkare till underleverantörer och köpare. Mer än 500 utställare, ett omfattande seminarieprogram och evenemang som kommer att ge inspiration, information, affärsmöjligheter och glimtar av framtidens förpackningar.

Mellan den 20-23 oktober arrangeras Scanpack i Göteborg. Det blir tre fullspäckade dagar med intressanta seminarium och massvis med utställare att mingla runt bland.

SEMINARIER

Bland seminarierna finns titlar så som The important role of packaging, Packaging Environmental Sustainability at Nestlé, How can Purchasing be a real source of Value Creation, Packaging Innovation as a Strategy och Using packaging to delight the customer: a retailer perspective. För mer information om föredragens innehåll och vilka fler seminarietitlar som ryms under dagarna är det bara att klicka här…

NÄR: 20-23 oktober
VART: Gothia Towers, Göteborg

Du kan redan nu registrera dig för entrékort. För mer information och anmälan klicka här…

 

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer