IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-20 - 2015-08-23

Över 500 utställare, aktörer, innovatörer och inspiratörer väntar på dig på Scanpack 2015

Scanpack är den största utställningen av sitt slag i norra Europa, med något för alla i förpackningens värdekedja, från designers och tillverkare till underleverantörer och köpare. Mer än 500 utställare, ett omfattande seminarieprogram och evenemang som kommer att ge inspiration, information, affärsmöjligheter och glimtar av framtidens förpackningar.

Mellan den 20-23 oktober arrangeras Scanpack i Göteborg. Det blir tre fullspäckade dagar med intressanta seminarium och massvis med utställare att mingla runt bland.

SEMINARIER

Bland seminarierna finns titlar så som The important role of packaging, Packaging Environmental Sustainability at Nestlé, How can Purchasing be a real source of Value Creation, Packaging Innovation as a Strategy och Using packaging to delight the customer: a retailer perspective. För mer information om föredragens innehåll och vilka fler seminarietitlar som ryms under dagarna är det bara att klicka här…

NÄR: 20-23 oktober
VART: Gothia Towers, Göteborg

Du kan redan nu registrera dig för entrékort. För mer information och anmälan klicka här…

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer