IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-11-26 -

Öppet hus hos CS Produktion i Säffle

Välkommen till CS Produktion, ett företag med framtidstro som ligger i framkant när det gäller att satsa på modern teknik. Det 26 november hålls öppet hus och den nya investeringen i form av en stor CNC svarv samt nya lokaler visas upp.

CS Produktions kompetens omfattar bl.a. valssvarvning, bäddfräsning, axelsvarvning, arborrning samt svetsning. Verksamheten hanterar svarta, rostfria, plast och aluminiummaterial. Med en bred produktion är hela den tillverkande industrin deras marknad.

Nu har du möjlighet att komma på besök hos dem. CS Produktion kommer att  visa upp sin nya unika och stora CNC-svarv och de nya lokalerna. Ni kommer också att få träffa personal och ges möjligheten att diskuterar nya affärsmöjligheter.

På plats och ställer ut finns även några av CS Produktions samarbetspartners. Så ta tillfället i akt och passa även på att träffa Wipab Wermlands Industriplåt AB, Aspervalls instrument AB,
Österbergs Industrihandel och Fermat Sweden AB.

Det bjuds på enklare italiensk buffé med dryck.

Tid: Torsdagen den 26 november, öppet hus kl.11.30-14.30
Plats: CS produktion, Industrigatan 1, Säffle (ingång via kontor)
Osa: Anmälan senast torsdagen den 19 november till info@csproduktion.se

 

 

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer