IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2015-11-26 -

Öppet hus hos CS Produktion i Säffle

Välkommen till CS Produktion, ett företag med framtidstro som ligger i framkant när det gäller att satsa på modern teknik. Det 26 november hålls öppet hus och den nya investeringen i form av en stor CNC svarv samt nya lokaler visas upp.

CS Produktions kompetens omfattar bl.a. valssvarvning, bäddfräsning, axelsvarvning, arborrning samt svetsning. Verksamheten hanterar svarta, rostfria, plast och aluminiummaterial. Med en bred produktion är hela den tillverkande industrin deras marknad.

Nu har du möjlighet att komma på besök hos dem. CS Produktion kommer att  visa upp sin nya unika och stora CNC-svarv och de nya lokalerna. Ni kommer också att få träffa personal och ges möjligheten att diskuterar nya affärsmöjligheter.

På plats och ställer ut finns även några av CS Produktions samarbetspartners. Så ta tillfället i akt och passa även på att träffa Wipab Wermlands Industriplåt AB, Aspervalls instrument AB,
Österbergs Industrihandel och Fermat Sweden AB.

Det bjuds på enklare italiensk buffé med dryck.

Tid: Torsdagen den 26 november, öppet hus kl.11.30-14.30
Plats: CS produktion, Industrigatan 1, Säffle (ingång via kontor)
Osa: Anmälan senast torsdagen den 19 november till info@csproduktion.se

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer