IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-14 -

Nordic Paper har med sig bagare och målskytt till Cupcakekalaset

På lördag blir det kalas i Kristinehamn. Det är femte året i rad som Cupcakekalaset går av stapeln. Likt tidigare är Nordic Paper med på plats. I fjol hade de med sig Stefan Holm, i år är det målskytten Peter Samuelsson från Degerfors IF som står i tältet. Kom och utmana honom. På plats finns även två bagare som du kan se dekorera cupcakes.

På lördag blir det ett sött djungelkalas i Kristinehamn. Temat för årets Cupcakekalas är nämligen djungel. Kom och var med eller titta på paraden, se bidragen till cupcaketävlingen, rösta på din favorit, dekorera egna och ät cupcakes. Detta är en dag då det lilla men vackra och ack så goda bakverk står i fokus.

Det bjuds även på musik, dans, karateuppvisning och mycket annat smått och gott. Nordic Paper finns bland annat på plats och visar upp sig och sina Greaseproof papper som bland annat används till just muffinsformar.

Med sig har de två bagare från det Svenska bagarlandslaget; Kim Lund som är Nordisk mästare i bakning och Bedros Kabranian, nordisk mästare då det svenska Bagarlandslaget tog hem guld i de nordiska mästerskapen i bageri, Nordic Bakery Cup.

– Utöver det gästas vårt tält av målskytten Peter Samuelsson från Degerfors IF. Han kommer vara vår allmänna underhållare och även tjänstgöra som målvakt ifall någon känner för att ta en ”match” mot honom, säger Marie Stenquist, kommunikationsansvarig på Nordic Paper.

Här kan du läsa mer om Cupcakekalaset.

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer