IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-14 -

Nordic Paper har med sig bagare och målskytt till Cupcakekalaset

På lördag blir det kalas i Kristinehamn. Det är femte året i rad som Cupcakekalaset går av stapeln. Likt tidigare är Nordic Paper med på plats. I fjol hade de med sig Stefan Holm, i år är det målskytten Peter Samuelsson från Degerfors IF som står i tältet. Kom och utmana honom. På plats finns även två bagare som du kan se dekorera cupcakes.

På lördag blir det ett sött djungelkalas i Kristinehamn. Temat för årets Cupcakekalas är nämligen djungel. Kom och var med eller titta på paraden, se bidragen till cupcaketävlingen, rösta på din favorit, dekorera egna och ät cupcakes. Detta är en dag då det lilla men vackra och ack så goda bakverk står i fokus.

Det bjuds även på musik, dans, karateuppvisning och mycket annat smått och gott. Nordic Paper finns bland annat på plats och visar upp sig och sina Greaseproof papper som bland annat används till just muffinsformar.

Med sig har de två bagare från det Svenska bagarlandslaget; Kim Lund som är Nordisk mästare i bakning och Bedros Kabranian, nordisk mästare då det svenska Bagarlandslaget tog hem guld i de nordiska mästerskapen i bageri, Nordic Bakery Cup.

– Utöver det gästas vårt tält av målskytten Peter Samuelsson från Degerfors IF. Han kommer vara vår allmänna underhållare och även tjänstgöra som målvakt ifall någon känner för att ta en ”match” mot honom, säger Marie Stenquist, kommunikationsansvarig på Nordic Paper.

Här kan du läsa mer om Cupcakekalaset.

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer