IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-12-20 - 2016-12-20

MÖT ANITA SJÖLANDER, BILLERUDKORSNÄS

Med anledning av BillerudKorsnäs jätteinvestering, på 5,7 miljarder, bjuder Handelskammaren Värmland vi in till en träff med Anita Sjölander, fabriksdirektör på Gruvöns bruk.

I måndags kom beskedet. BillerudKorsnäs investerar 5,7 miljarder i en ny kartongmaskin. Men vad betyder det egentligen för Gruvöns bruk, Grums och Värmland? Tillsammans med Anita Sjölander reder vi ut vad satsningen kommer att innebära, både på kort och lång sikt.

Att det här är goda nyheter råder det ingen tvekan om. Samtidigt innebär det en rad utmaningar. Gruvön räknar med att anställa 100 vikarier över en period och projektet i sig kommer att skapa över 1000 arbetstillfällen under de dryga två år som det pågår. Hur kommer det sig att BillerudKorsnäs väljer att satsa nu och varför väljer man att investera just på Gruvöns bruk? På tisdag får du svaren!

Varmt välkommen!

NÄR:
20 december 2016, klockan 15:00-16:15.

VAR:
Scandic Winn, Karlstad.

BOKA DIN PLATS HÄR

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer