IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-12-20 - 2016-12-20

MÖT ANITA SJÖLANDER, BILLERUDKORSNÄS

Med anledning av BillerudKorsnäs jätteinvestering, på 5,7 miljarder, bjuder Handelskammaren Värmland vi in till en träff med Anita Sjölander, fabriksdirektör på Gruvöns bruk.

I måndags kom beskedet. BillerudKorsnäs investerar 5,7 miljarder i en ny kartongmaskin. Men vad betyder det egentligen för Gruvöns bruk, Grums och Värmland? Tillsammans med Anita Sjölander reder vi ut vad satsningen kommer att innebära, både på kort och lång sikt.

Att det här är goda nyheter råder det ingen tvekan om. Samtidigt innebär det en rad utmaningar. Gruvön räknar med att anställa 100 vikarier över en period och projektet i sig kommer att skapa över 1000 arbetstillfällen under de dryga två år som det pågår. Hur kommer det sig att BillerudKorsnäs väljer att satsa nu och varför väljer man att investera just på Gruvöns bruk? På tisdag får du svaren!

Varmt välkommen!

NÄR:
20 december 2016, klockan 15:00-16:15.

VAR:
Scandic Winn, Karlstad.

BOKA DIN PLATS HÄR

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer