IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-12-20 - 2016-12-20

MÖT ANITA SJÖLANDER, BILLERUDKORSNÄS

Med anledning av BillerudKorsnäs jätteinvestering, på 5,7 miljarder, bjuder Handelskammaren Värmland vi in till en träff med Anita Sjölander, fabriksdirektör på Gruvöns bruk.

I måndags kom beskedet. BillerudKorsnäs investerar 5,7 miljarder i en ny kartongmaskin. Men vad betyder det egentligen för Gruvöns bruk, Grums och Värmland? Tillsammans med Anita Sjölander reder vi ut vad satsningen kommer att innebära, både på kort och lång sikt.

Att det här är goda nyheter råder det ingen tvekan om. Samtidigt innebär det en rad utmaningar. Gruvön räknar med att anställa 100 vikarier över en period och projektet i sig kommer att skapa över 1000 arbetstillfällen under de dryga två år som det pågår. Hur kommer det sig att BillerudKorsnäs väljer att satsa nu och varför väljer man att investera just på Gruvöns bruk? På tisdag får du svaren!

Varmt välkommen!

NÄR:
20 december 2016, klockan 15:00-16:15.

VAR:
Scandic Winn, Karlstad.

BOKA DIN PLATS HÄR

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer