IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-03-13 -

Missa inte 100°Karlstad

Den 13 mars är det dags för den nya satsningen 100°KARLSTAD. Med seminarier, mässa och gala kommer 100°KARLSTAD bjuda på inspiration, nya möten och fest. Dagen till ära kommer det att finnas omkring 60 utställare och 30 föreläsare på plats.

Med den nya satsningen 100°KARLSTAD vill Karlstads kommun ta temperaturen på regionens näringsliv, föreningar och organisationer. Därför bjuder man in till ett näringslivsforum och en guldkantad gala för att uppmärksamma och hylla regionens hetaste företag, drivna entreprenörer och inspirerande föreningar och organisationer.

För att göra detta arrangeras ett event på Karlstad CCC den 13 mars. Närmare 60 utställare och 30 föreläsare kommer att finnas på plats. Paper Province VD, Maria Hollander, är en av dem, hon kommer att berätta mer om Skog nytta och nöje.

Som avslut på dagen har de som vill möjlighet att sätta guldkant på det hela. Det bjuds nämligen in till gala. 100°-galan inleds med mingel och välkomstdrink, följt av en festlig trerättersmiddag och fortsätter hela kvällen med musik, underhållning och prisutdelningar. Komikern Babben Larsson är konferencier och guidar gästerna genom ett fullspäckat program. Men innan galan drar igång hålls även en förgala då Marknadsföringen i Värmland kommer att dela ut priser.

Läs mer och anmäl dig...

DETALJER

Datum: 13 mars
Plats: Karlsad CCC
Tid: Start 12.30
Kostnad Näringslivsforumet: Kostnadsfritt
Kostnad galan: 1095 kr, exklusive moms.
Kostnad förgalan: 100 kr (kostnadsfritt för medlemmar i Marknadsföreningen)

Fler Evenemang

flik
25
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

Bioekonomi driver tillväxt - föreläsning på Företagssalongen

Paper Province vice vd, Paul Nemes inledningstalar under Företagssalongen om hur klustret arbetar i bioekonomisektorn för att skapa möjligheter och tillväxt genom att bland annat främja företags- produkt- och tjänsteutveckling.

Läs mer
flik
29
January
Evenemang
Av: robert-rundberget

The Engineer At The Service Of Archaeology

Institutionen för ingenjörs- och kemivetenskaper arrangerar med jämna mellanrum öppna föreläsningar. Här är årets första, med professor Benoit Haut från Université libre de Bruxelles.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
1
February
Evenemang
Av: robert-rundberget

Träffa högstadieungdomar på Yrkesmässan 2018

Hur väl lyckas du locka skolungdomar att bli intresserade av att arbeta på ditt företag? Yrkesmässan är en fantastisk möjlighet att visa upp din verksamhet och attrahera framtida medarbetare.

Läs mer