IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-06-07 -

Matchmaking

Aktörerna inom AB Värmland arrangerar matchmaking där de vill träffa dig som har en företagsidé och är i behov av ett aktiebolag med 50.000 kronor i startkapital.

AB Värmland består av många aktörerer som kan hjälpa, stötta och lotsa dig vidare med din idé. Vi reder ut vilken aktör som är bäst för just dig att jobba vidare med. Därför vill vi gärna träffa dig som ligger bakom en företagsidé för att känna på ditt driv och engagemang för att kunna avgöra om din idé kommer lyckas. På plats finns Almi, Innovation Park, Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Ung Företagsamhet, Tillväxtmotorn, Compare – Ung idé, Paper Province och Karlstad Business Center för att ge dig råd och tips.

AB Värmland – Av entreprenörer för framtida entreprenörer.

  • AB Värmland är ett entreprenörsdrivet initiativ, en tävling där vi vill få fram och utveckla människor med entreprenörsanda, idéer, passion och mod för att skapa morgondagens värmländska företag.
  • AB Värmland ska årligen dela ut ett antal aktiebolag till nya företagare/entreprenörer. Vi vill skapa tillväxt genom att ge bort aktiebolag med 50.000 kr i aktiekapital för att ge de som kanske annars inte har vågat testa sin affärsidé en sista knuff  ut i entreprenörsskapet.
  • AB VÄrmland är en tävling där en jury utser vinnarna.
  • Vi inom initiativet satsar egna pengar i syfte att öka företagandet och sätta extra fart på tillväxten. 2017 års omgång är öppen och vi hoppas på många bidrag för att sätta extra fart på tillväxten och öka entreprenörsskapet i Värmland. Läs mer på www.abvarmland.nu

TID: 7 juni kl 15:30 – 17:00
PLATS: Karlstad Innovation Park.

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer