IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2017-06-07 -

Matchmaking

Aktörerna inom AB Värmland arrangerar matchmaking där de vill träffa dig som har en företagsidé och är i behov av ett aktiebolag med 50.000 kronor i startkapital.

AB Värmland består av många aktörerer som kan hjälpa, stötta och lotsa dig vidare med din idé. Vi reder ut vilken aktör som är bäst för just dig att jobba vidare med. Därför vill vi gärna träffa dig som ligger bakom en företagsidé för att känna på ditt driv och engagemang för att kunna avgöra om din idé kommer lyckas. På plats finns Almi, Innovation Park, Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Ung Företagsamhet, Tillväxtmotorn, Compare – Ung idé, Paper Province och Karlstad Business Center för att ge dig råd och tips.

AB Värmland – Av entreprenörer för framtida entreprenörer.

  • AB Värmland är ett entreprenörsdrivet initiativ, en tävling där vi vill få fram och utveckla människor med entreprenörsanda, idéer, passion och mod för att skapa morgondagens värmländska företag.
  • AB Värmland ska årligen dela ut ett antal aktiebolag till nya företagare/entreprenörer. Vi vill skapa tillväxt genom att ge bort aktiebolag med 50.000 kr i aktiekapital för att ge de som kanske annars inte har vågat testa sin affärsidé en sista knuff  ut i entreprenörsskapet.
  • AB VÄrmland är en tävling där en jury utser vinnarna.
  • Vi inom initiativet satsar egna pengar i syfte att öka företagandet och sätta extra fart på tillväxten. 2017 års omgång är öppen och vi hoppas på många bidrag för att sätta extra fart på tillväxten och öka entreprenörsskapet i Värmland. Läs mer på www.abvarmland.nu

TID: 7 juni kl 15:30 – 17:00
PLATS: Karlstad Innovation Park.

Fler Evenemang

flik
22
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Hållbara affärer = lönsammare affärer

Välkommen till en förmiddag om hur du maximerar företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att arbeta hållbart. Få massor av konkreta tips och verkliga exempel med företag som lyckats öka sin konkurrenskraft med hjälp av hållbarhetsarbete.

Läs mer
flik
25
September
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarseminarium om "The Influence of Dissolved Lignin In The First Part Of The Pulp Fibre Line"

Karlstads universitets institution för ingenjörs- och kemivetenskaper bjuder in till ett öppet seminarium, där doktoranden Caroline Wilke presenterar sin forskning.

Läs mer
flik
29
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch i stålindustrimiljö i Munkfors

Den 29 september är det dags för klusterlunch igen. Den här gången dukas maten upp hos vårt medlemsföretag voestalpine Precision Strip i Munkfors.

Läs mer
flik
12
October
Evenemang
Av: robert-rundberget

Automation Summit 2017

Vi tipsar om evenemanget Automation Summit i Västerås den 12 oktober, där exempelvis närings- och innovationsminister Mikael Damberg talar.

Läs mer