IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-05-17 -

KONFERENS FÖR ÖKAD JÄMSTÄLLDHET

Snart är konferensen gen(i)us tillbaka, för femte året i rad! Det är en mötesplats där vi inspireras och skaffar oss ny kunskap genom att ta del av andras lärdomar av jämställdhetsarbete.

Nu är konferensen gen(i)us tillbaka, för femte året i rad! Det är en mötesplats där vi inspireras och skaffar oss ny kunskap genom att ta del av andras lärdomar av jämställdhetsarbete.

Jämställdhet är en viktig fråga för Värmlands tillväxt och utveckling. Genom ett än mer aktivt och medvetet arbete med jämställdhet kan Värmland bli ännu mer attraktivt, och därigenom få en ökad tillväxt och större livskvalitet för alla.

För att lyckas behöver vi alla hjälpas åt – kommuner, företag, myndigheter, organisationer och enskilda invånare. Vi måste samlas kring målet om ett jämställt Värmland. Gen(i)us är en sådan mötesplats, där nya idéer och samarbeten föds.Föreläsarna på gen(i)us 5.0 har en stor samlad erfarenhet av arbete för ökad jämställdhet. Samtidigt kan de bidra med flera olika perspektiv. Ta del av deras kunskap och berättelser och låt dig inspireras!

Bland dagens talare finns Nour El-Refai som i ett samtal om makt och humor bjuder på sina tankar kring vad som är modigt och inte, Charlotta Bard Resare från Coca-Cola och Marina Åman från Unionen, med många fler.

Datum: 17 maj
Plats: Karlstad CCC
Anmälan: Görs här…
Sista anmälningsdag: 25 april

Program och anmälningslänk hittar du hos Region Värmlands Kurs & konferens-verksamhet.

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer