IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-08-24 -

Kom och träffa Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang

Vad händer i Afrika i allmänhet och Kenya i synnerhet? Onsdagen den 24 augusti har du möjlighet att få veta mer om just detta. Då besöker nämligen Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang Eskebohls Gård och håller ett föredrag. Välkommen att delta!

Som ett led i arbetet med att utveckla det lokala näringslivet arrangerar Kils kommuns Företagarråd en serie öppna föreläsningar om ”Affärsrelationer för internationella affärer”. Syftet är att företagare och andra ska få en ökad inblick i vad som händer på intressanta marknader och en större insikt om hur man kan verka i främmande kulturer.

Inom ramen för detta kommer Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang att besöka Värmland under tre dagar i augusti, 24-26 .

Ambassadör Sang kommer att besöka företag och organisationer i Säffle, Arvika, Karlstad och Kil. Därbland Paper Province, Pöyry och Cellkomb för att nämna några. På onsdagskvällen har du också möjlighet att träffa Kenyas Sverigeambassadör när han besöker Eskebohls Gård strax utanför Fagerås. Som medlem i Paper Province vill vi välkomna dig att kostnadsfritt delta, för övriga är priset 250 kr.

När? 24 augusti, kl 19.00
Vart? Eskebohls Gård strax utanför Fagerås
Kostnad? 250 kr, vi bjuder dock våra medlemmar
Anmälan? Direkt till Eskebohl på mail varmland@eskebohl.se eller telefon 0554- 159 00
Frågor? Besvaras av Kils näringslivschef Bo Thunberg, 0554-194 13.

 

Fler Evenemang

flik
22
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Inspirationsresa till bioraffinaderiet Borregaard

Vi på Paper Province vill ta er med på en inspirations- och studieresa till den välkända industrikoncernen Borregaard i Sarpsborg i Norge. Den 22 augusti avgår en förhoppningsvis fullproppad buss från Karlstad.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Restplatser på Brobygrafiska

Brobygrafiska i Sunne har lediga platser på den tvååriga yh-utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion. YH-utbildningen ger dig kompetens att arbeta med problemlösning och förbättringsarbete i världens tredje största bransch.

Läs mer
flik
28
August
Evenemang
Av: m-wangestam

Platser kvar på Karlstads Teknikcenter

På Karlstads Teknikcenter (KTC) finns olika tekniska utbildningar samlade. Skolan har fortfarande utbildningsplatser kvar på tre tvåriga YH-utbildningar; processtekniker, anläggningskonstruktör med inriktning rör/mek och automationsingenjör med inriktning processteknik. Utbildningarna startar den 28 augusti.

Läs mer
flik
1
September
Evenemang
Av: m-wangestam

Klusterlunch på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk vid Vättern

Nu är de här igen. Direkt efter semestern drar vi igång med de omtyckta klusterluncherna. Den här gången dukas maten upp på Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk. Missa inte chansen till en härlig lunch i bruksmiljö!

Läs mer