IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
2016-08-24 -

Kom och träffa Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang

Vad händer i Afrika i allmänhet och Kenya i synnerhet? Onsdagen den 24 augusti har du möjlighet att få veta mer om just detta. Då besöker nämligen Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang Eskebohls Gård och håller ett föredrag. Välkommen att delta!

Som ett led i arbetet med att utveckla det lokala näringslivet arrangerar Kils kommuns Företagarråd en serie öppna föreläsningar om ”Affärsrelationer för internationella affärer”. Syftet är att företagare och andra ska få en ökad inblick i vad som händer på intressanta marknader och en större insikt om hur man kan verka i främmande kulturer.

Inom ramen för detta kommer Kenyas Sverigeambassadör Dr. Joe Michael Kiprono Sang att besöka Värmland under tre dagar i augusti, 24-26 .

Ambassadör Sang kommer att besöka företag och organisationer i Säffle, Arvika, Karlstad och Kil. Därbland Paper Province, Pöyry och Cellkomb för att nämna några. På onsdagskvällen har du också möjlighet att träffa Kenyas Sverigeambassadör när han besöker Eskebohls Gård strax utanför Fagerås. Som medlem i Paper Province vill vi välkomna dig att kostnadsfritt delta, för övriga är priset 250 kr.

När? 24 augusti, kl 19.00
Vart? Eskebohls Gård strax utanför Fagerås
Kostnad? 250 kr, vi bjuder dock våra medlemmar
Anmälan? Direkt till Eskebohl på mail varmland@eskebohl.se eller telefon 0554- 159 00
Frågor? Besvaras av Kils näringslivschef Bo Thunberg, 0554-194 13.

 

Fler Evenemang

flik
23
October
Evenemang
Av: m-wangestam

Intressanta kurser hos The Packaging Greenhouse

The Packaging Greenhouse arrangerar ett flertal kurser som är skräddarsydda för skogs- och massaindustrin. De erbjuder allt från traditionell handledarledd undervisning till arbetsplatsanpassad träning.

Läs mer
flik
9
November
Evenemang
Av: robert-rundberget

Papermakers Night på Karlstad CCC

Nätverka med branschkollegor och inspireras tillsammans av spännande talare, kultur, god mat och mingel under Papermakers Night. Denna gång i Lars Lerin-salen på Karlstad CCC.

Läs mer
flik
23
November
Evenemang
Av: m-wangestam

Heldag med expertkunskap på PCS Seminar Day

Missa inte en heldag med föreläsningar på Karlstads univeritet. Nio experter och forskare från bland annat universitetet och RISE talar om det allra senaste inom förpackningar och bestrykning. I det späckade programmet ingår föreläsningar om Packaging evolution 3.0, UMV Coating Systems testbädd i Säffle – och mycket, mycket mer.

Läs mer
flik
7
December
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forskarvernissage

En unik inblick i de forskningsprojekt som bedrivs just nu inom det skogsindustriella området vid Karlstads universitet, kopplat till befintliga industriutmaningar.

Läs mer