IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-02 -

Klusterlunch på Wipab

Den 2 oktober hälsar Paper Province dig välkommen till ännu en av våra populära klusterluncher. Denna gång bjuder vi in till vårt medlemsföretag och medarrangör för dagen, WIPAB, Wermlands Industriplåt AB i Grums. VD Stefan Niklasson kommer att berätta om företagets utveckling och framtidsplaner. Företaget har haft en fantastisk utveckling och som är delaktiga i flera olika industriprojekt.

WIPAB ‎ är ett familjeägt plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning. Företaget har idag ett 40-tal anställda och sedan starten 1985 har man stadigt expanderat och gasat på i lågkonjunktur.

Wipab är verkstaden som aldrig säger nej och har sedan starten framgångsrikt arbetat med specialkonstruktioner i stålplåt, rostfritt och aluminium, designade efter kundernas önskemål.

Företaget utför all form av legotillverkning inom plåt. Kunder finns inom bl a pappers- och processindustri, offshore, maskinbyggader till industritvättar.

Passa på och kom och se dig om och hör Wipabs vd Stefan Niklasson berätta om verksamheten. På plats finns även Paper Province som vanligt ger lite information.

NÄR: 2 oktober, kl 12.00-14.30
VART: Wipab i Grums
KOSTNAD: 100 kr betalas kontant för lunchen på plats

Du kan redan nu anmäla dig här nedan. OBS sista anmälningsdag 25 september.

Anmäl mig nu...

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer