IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-10-02 -

Klusterlunch på Wipab

Den 2 oktober hälsar Paper Province dig välkommen till ännu en av våra populära klusterluncher. Denna gång bjuder vi in till vårt medlemsföretag och medarrangör för dagen, WIPAB, Wermlands Industriplåt AB i Grums. VD Stefan Niklasson kommer att berätta om företagets utveckling och framtidsplaner. Företaget har haft en fantastisk utveckling och som är delaktiga i flera olika industriprojekt.

WIPAB ‎ är ett familjeägt plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning. Företaget har idag ett 40-tal anställda och sedan starten 1985 har man stadigt expanderat och gasat på i lågkonjunktur.

Wipab är verkstaden som aldrig säger nej och har sedan starten framgångsrikt arbetat med specialkonstruktioner i stålplåt, rostfritt och aluminium, designade efter kundernas önskemål.

Företaget utför all form av legotillverkning inom plåt. Kunder finns inom bl a pappers- och processindustri, offshore, maskinbyggader till industritvättar.

Passa på och kom och se dig om och hör Wipabs vd Stefan Niklasson berätta om verksamheten. På plats finns även Paper Province som vanligt ger lite information.

NÄR: 2 oktober, kl 12.00-14.30
VART: Wipab i Grums
KOSTNAD: 100 kr betalas kontant för lunchen på plats

Du kan redan nu anmäla dig här nedan. OBS sista anmälningsdag 25 september.

Anmäl mig nu...

 

 

 

 

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer