IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-12-11 -

Klusterlunch på Valmet

Välkommen på klusterlunch hos Valmet på Lamberget. Den 11 december har du möjlighet att besöka Valmet, få höra om verksamheten, se dig om, nätverka och äta lunch i gott sällskap. Missa inte detta!

Årets traditionella klusterlunch avslutas på Valmet som denna gång är värd. Så passa på, kom och lär dig mer om Valmet från Erik Kornfeld, platschef, låt dig guidas runt, nätverka och ät lunch.

Om Valmet

Valmet AB (Lamberget) har ca 570 anställda och levererar kompletta pappersbruk, maskiner och tillhörande utrustning för mjukpapperstillverkning, för papperstillverkare världen över. Vi erbjuder också service och eftermarknadsprodukter inom affärsområdena papper, kartong och fiber. Till verksamheten hör ett gjuteri med kapacitet att producera stora och tunga komponenter, främst till pappersindustrin och vindkraftsindustrin. I vårt Tissue Technology Center med fullskaliga, flexibla pilotmaskiner kan både vi och våra kunder kan testa och verifiera ny teknik och nya processer.

När: 11 december
Tid: kl: 12.00-14.30
Plats: Valmet, Lamberget
Anmälan: Görs här senast 8 december.
Kostnad: 100 kr betalas kontant på plats för lunchen

OBS! Antalet platser är begränsade. Avanmälan kan göras fram till 24 timmar före klusterlunchen, efter det debiteras en avgift på 100 kronor.

 

Fler Evenemang

flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen 2018 – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen, i Karlstad 21-22 mars. Ta chansen att påverka politiken redan i början av valåret, genom att delta.

Läs mer
flik
28
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Konferens om framtidens byggnadsmaterial - trä

Det finns idel fördelar med att bygga i trä. Inte minst för att minska klimatpåverkan. Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och är det enda förnybara byggmaterialet vi har. Missa inte träbyggnadskonferensen Framtiden byggs i trä på Karlstad CCC den 28 mars.

Läs mer
flik
17
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Forum för bioekonomi

Skogsindustrierna arrangerar Forum för bioekonomi på Münchenbryggeriet i Stockholm i samband med Skogsnäringsveckan. Där samlas 400 intressenter för att nätverka och samtala om bioekonomins möjligheter och utmaningar.

Läs mer
flik
24
April
Evenemang
Av: robert-rundberget

Grundutbildning (XLPM) för projektledare

Semcon arrangerar en utbildning där du lär dig grunderna i projektledning och att förstå vilka pusselbitar som måste finnas på plats för att du ska lyckas leda framgångsrika projekt.

Läs mer