IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Evenemang
  • image-slider
2015-12-11 -

Klusterlunch på Valmet

Välkommen på klusterlunch hos Valmet på Lamberget. Den 11 december har du möjlighet att besöka Valmet, få höra om verksamheten, se dig om, nätverka och äta lunch i gott sällskap. Missa inte detta!

Årets traditionella klusterlunch avslutas på Valmet som denna gång är värd. Så passa på, kom och lär dig mer om Valmet från Erik Kornfeld, platschef, låt dig guidas runt, nätverka och ät lunch.

Om Valmet

Valmet AB (Lamberget) har ca 570 anställda och levererar kompletta pappersbruk, maskiner och tillhörande utrustning för mjukpapperstillverkning, för papperstillverkare världen över. Vi erbjuder också service och eftermarknadsprodukter inom affärsområdena papper, kartong och fiber. Till verksamheten hör ett gjuteri med kapacitet att producera stora och tunga komponenter, främst till pappersindustrin och vindkraftsindustrin. I vårt Tissue Technology Center med fullskaliga, flexibla pilotmaskiner kan både vi och våra kunder kan testa och verifiera ny teknik och nya processer.

När: 11 december
Tid: kl: 12.00-14.30
Plats: Valmet, Lamberget
Anmälan: Görs här senast 8 december.
Kostnad: 100 kr betalas kontant på plats för lunchen

OBS! Antalet platser är begränsade. Avanmälan kan göras fram till 24 timmar före klusterlunchen, efter det debiteras en avgift på 100 kronor.

 

Fler Evenemang

flik
19
December
Evenemang
Av: m-wangestam

Skogsriket Värmland arrangerar konferens

Skogsriket Värmland bjuder in till konferens i Karlstad för att sprida kunskap och inspiration om skogen som en tillgång för länets utveckling. Skogsriket Värmland är ett samarbete mellan Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen Värmland.

Läs mer
flik
31
January
Evenemang
Av: m-wangestam

Framtidens Arvika byggs av skogen

Vill du vara med och utveckla Arvika på ett klimatsmart och hållbart sätt? Under en kreativ eftermiddag/kväll den 31 januari samlas vi för att spåna fram nya idéer. Alla förslag är välkomna.

Läs mer
flik
21
March
Evenemang
Av: m-wangestam

Bioekonomiriksdagen närmar sig – Hur förverkligar vi bioekonomin?

I mars 2017 hölls den första bioekonomiriksdagen någonsin. Nu är det dags igen. Den här gången i Karlstad, den 21-22 mars.

Läs mer